Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Mai pot obtine numere rosii?

AlexTheo

Question

Buna seara, am achizitionat o masina SH din Germania, si doresc sa i scot si ultimul numar rosu(provizoriu).

Mentionez ca proprietarul anterior a scos 2, eu as beneficia de al 3-lea.

1. Ce, cat si unde platesc.

2.De unde ridic numerele provizorii.

3.Mentionez ca locuiesc in sectorul 4.

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Taxa de numere provizorii (rosii) se achita la ghiseu SRPCIV impreuna cu o suma de 40 lei reprezentand contravaloarea placutelor. Trebuie sa prezinti RCA valabil, brief-ul mare si mic (copii + original), actul de identitate.

• 0

Buna seara , daca cumpar o masina la care s-au scos trei numere rosii de catre vechiul proprietar pot scoate un numar provizoriu pe numele meu ( chiar pentru o zi ) pentru a o deplasa ?!

• 0
  • Membru

Daca pt un autovehicul, in Romania se pot elibera numere provizorii de maximum 3 ori, iar pentru auto de care intrebi tu, s-au scos de 3 ori.. ce zici, mai poti scoate ?  :hmmmt:

• 0

Salutare,

Se da urmatoarea situatie: masina adusa din Germania, luat numere rosii pentru o luna, cumparata intre timp de altcineva (contract de vanzare-cumparare facut). RAR-ul este programat ceva mai tarziu si expira (intre timp) primul set de numere rosii. Asa ca intreb: acel altcineva mai poate scoate un numar de numere pentru inca o luna?

Multumesc anticipat!

Edited by GeorgeMarius
  • 0

Salut,

Am si eu o problem. Am achizitionat o masina. De la o firma din bucuresti, firma mi-a facut contract de vanzare cumparare cu o firma din bulgaria pe 8/08, dar firma din bulgaria a vandut-o la firma din romania pe 7/08 si tot in aceiasi zi firma din bucuresti a dat-o inapoi, au stornat-o, dar cei din bucuresti au luat numere provizorii pentru o luna. Asta cand am fost sa iau numere rosii pe numele meu, cei de la politie m-au respins pentru ca a spus ca nu este ok cu stornarea dupa ce a luat numere provizorii pe o luna. Cel care mi-a vandut-o a spus ca este ok ce mi-a dat el si ca nu are cum sa imi faca act de vanzare cumparare intre el si cel din bulgaria, mai ales un act in trecut. Am inteles ca as putea sa merg la dl. Comandat de la sectie si sa ii explic situatia si el ar putea sa imi dea acordul. Am fost si la un birou de acte auto si cel de acolo mi-a spus ca numere rosii nu are cum sa imi mai dea, doar numere negre ar putea sa imi dea. Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?

multumesc!

• 0
  • Moderator

Sfatul meu este să nu te mai duci la Poliţie, ci să te adresezi D.R.P.C.I.V.
Poliţia Română nu mai are nicio legătură cu înmatricularea vehiculelor încă din august 2000.

Chiar şi pe website-ul D.R.P.C.I.V. puteai afla că Poliţia Română, respectiv Poliţia Rutieră nu mai are astfel de atribuţii

Capture.PNG