Jump to content
POLITISTI.ro

Citatie tamponare cu neprezentare


literal

Recommended Posts

In cazul in care societatea a completat eronat o adresa primita din partea unui organ de cercetare penala referitor la datele de identificare ale soferului ,acesta din urma primind o citatie in calitate de contravenient in cauza privind tamponare cu neprezentare si la sesizarea facuta de sofer constatandu se eroarea produsa (ca nu el a condus masina in cauza)cum s ar putea remedia greseala ?

Multumesc

Link to comment

societatea a completat adresa primita de la politie cu numele altui sofer, in cazul acestei tamponari si a fost sesizata de soferul respectiv ca au fost transmise date eronat la politie si ca citatia a fost transmisa catre soferul nevinovat
ce poate face in acest caz societatea ca sa remedieze greseala?

 


adresa primita de la politie in care se cere numele soferului care a condus a fost completata cu datele altui sofer si firma a fost sesizata de soferul nevinovat ca a primit citatie in calitate de contravenient
cum se poate remedia greseala?

 


societatea a completat adresa primita de la politie prin care se cerea datele soferului cu datele altui sofer si cum putem rezolva aceasta problema?

Link to comment
  • Moderator

Societatea poate să revină la adresa iniţială cu precizările ulterioare sau reprezentantul societăţii trebuie să meargă la poliţie şi să discute problema cu poliţistul care se ocupă de caz.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.