barbu78 Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Buna ziua. Anul trecut mi-am cumparat o masina si cum pretu pentru inscriere in Romania costa in jur de 50milioane, am inscriso in Bulgaria cu doar 15milioane. Acum se aproprie termenul in care imi expira ITP-ul si intrebarea mea este: Se poate face si in Romania ITP-ul la masini inscrise in Bulgaria? Si cum as putea sa procedez, ce acte mi-ar trebui? Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sache Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Da, se poate face ITP si in Romania, dar este valabila doar pe teritoriul Romaniei. Ai nevoie de certificatul de inmatriculare, cartea de identitate a masinii si actul tau de identitate. Sau poti sa faci ITP in Bulgaria, costa vreo 50 Euro si este valabila un an de zile. In Romania ITP costa in jur de 100 lei si este valabila doi ani de zile pentru autoturisme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 barbu78 Posted July 20, 2015 Author Share Posted July 20, 2015 Sigur asta este taxa, 100Lei? Si inca ceva, masina are folii pe luneta dar este omologata de service-ul care mi-a montato, ar fi vreo problema asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted July 20, 2015 Moderator Share Posted July 20, 2015 Poţi să scrii în limba română? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sache Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Sigur asta este taxa, 100Lei? Si inca ceva, masina are folii pe luneta dar este omologata de service-ul care mi-a montato, ar fi vreo problema asta? Nu este nicio taxa, ci contravaloarea ITP. Este in jur de 100 lei, adica in unele localitati poate fi mai putin, iar in altele chiar si 150 lei. Daca este omologata, nu este nicio problema! Atentie insa la modul de exprimare in limba romana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 25tess Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Această itp se face doar la RAR și costa vreo 300 de lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
barbu78
Buna ziua.
Anul trecut mi-am cumparat o masina si cum pretu pentru inscriere in Romania costa in jur de 50milioane, am inscriso in Bulgaria cu doar 15milioane.
Acum se aproprie termenul in care imi expira ITP-ul si intrebarea mea este:
Se poate face si in Romania ITP-ul la masini inscrise in Bulgaria?
Si cum as putea sa procedez, ce acte mi-ar trebui?
Va multumesc.
5 answers to this question
Recommended Posts