Jump to content
POLITISTI.ro

ITR in RO la masini inscrise in BG

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.

Anul trecut mi-am cumparat o masina si cum pretu pentru inscriere in Romania costa in jur de 50milioane, am inscriso in Bulgaria cu doar 15milioane.

Acum se aproprie termenul in care imi expira ITP-ul si intrebarea mea este:

Se poate face si in Romania ITP-ul la masini inscrise in Bulgaria?

Si cum as putea sa procedez, ce acte mi-ar trebui?

Va multumesc.

Publicat

Da, se poate face ITP si in Romania, dar este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

Ai nevoie de certificatul de inmatriculare, cartea de identitate a masinii si actul tau de identitate.

Sau poti sa faci ITP in Bulgaria, costa vreo 50 Euro si este valabila un an de zile.

In Romania ITP costa in jur de 100 lei si este valabila doi ani de zile pentru autoturisme.

Publicat

Sigur asta este taxa, 100Lei?

Si inca ceva, masina are folii pe luneta dar este omologata de service-ul care mi-a montato, ar fi vreo problema asta?

Publicat

Sigur asta este taxa, 100Lei?

Si inca ceva, masina are folii pe luneta dar este omologata de service-ul care mi-a montato, ar fi vreo problema asta?

Nu este nicio taxa, ci contravaloarea ITP. Este in jur de 100 lei, adica in unele localitati poate fi mai putin, iar in altele chiar si 150 lei.

Daca este omologata, nu este nicio problema!

Atentie insa la modul de exprimare in limba romana!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.