Jump to content
POLITISTI.ro

Functii ofiteri de politie


florinnn

Recommended Posts

Buna ziua. Stiu doar ca in cadrul Politiei exista functii ca ofiter specialist I, II, III dar si ofiter I, II. Din pacate n-am gasit un act normativ din care sa ma elucidez despre ce este vorba exact si care este diferenta dintre aceste functii. Ma apoate ajuta cineva?

Link to comment
  • Member

Ok. Cine esti? Te-a pus cineva sau intrebi tu singur? La ce te ajuta? Si intrebarile pot continua...

Link to comment

Din pacate din scoala nu ne explica nimeni astfel de lucruri. Eram curios pt viitor, sa inteleg cu ce functie se incepe si daca diferentele salariale sunt semnificative de la o functie la alta. Multumesc.

Link to comment
  • Member

Stai linistit. Altele sunt lucrurile pe care trebuie sa le intelegi la inceput. Oricum in primii ani nu poti ocupa functii mari (diferenta intre functie si grad are un maxim). Deja te gandesti la functii mari... La inceput o sa fii debutant, apoi in functie de noroc ofiter IV, III, II, I, ofiter principal si ulterior ofiter specialist, dar mai ai un pic pana acolo.

Edited by viobra
Link to comment

Nu nu. Vreau sa stiu care sunt diferentele. Nu ma intereseaza chestiunile care eventual nu sunt publice. Problema e ca oricat am cautat nu am gasit nici un act normativ in cauza...foarte probabil o fi un act cu s. Dar macar sa inteleg care este ordinea (se incepe cu ofiter I si apoi II pe masura ce avansezi sau invers?). Si daca exista diferente salariale semnificative.

Link to comment
  • Member

Crescator, dupa cum spuneam si mai sus:

-ofiter debutant

-ofiter (vreo 4 trepte)

-ofiter principal (si aici vreo 2 trepte)

-ofiter specialist (vreo 3 trepte)

-of specialist principal (vreo 2 trepte).

Edited by viobra
Link to comment
  • Active member

Si daca sunt cu S nu stii ca nu pot fi discutat aici sau in orice spatiu public si in nici un caz cu persoane fara acces la asa ceva, in principiu straini?

Link to comment

Nimeni n-a spus ca e cu s. Oricum nu discutam despre actul respectiv deci nu conteaza daca e sau nu e. Ma interesa doar acea enumerare...si eram curios daca exista diferente salariale semnificative.

Edited by florinnn
Link to comment
  • Moderator

Şi te-ai gândit că tu poţi să deschizi un topic aşa oriunde, în primul forum care îţi apare în faţă. Aşa-i?

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.