Jump to content
POLITISTI.ro

Inscriere concurs


Victor1

Recommended Posts

Buna ziua.Am si eu o nelamurire care incepe sa ma macine. Daca nu am luat BAC-ul acuma in sesiunea iunie-iulie mai pot sa ma inscriu anul asta  la politie?( scoala de pregatire a agentilor de frontiera).Intreb fiindca in sesiunea din august o sa dau proba de Bacalaureat in data de 28, si data limita de depunere a dosarului mi se pare ca este mai devreme.

Multumesc frumos.

  • Downvote 1
Link to comment
  • Member

Nu stiu cum e inscrierea la scoala dar iti spun cum a fost la noi la academie.Data limita de depunere a dosarului era evident mai devreme de data bacalaureatului.La dosar am depus o simpla adeverinta care atesta ca sunt inscris in respectiva sesiune de bacalaureat,la examenul de admitere m-am prezentat cu o adeverinta care cuprinde notele obtinute la bacalaureat(banuiesc ca examenul de admitere este dupa sesiunea a2-a a bacului) iar diploma am depus-o cand am primit-o.Poti sa te interesezi prin un apel la Scoala sau la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera unde iti vei depune dosarul.

Edited by BogdanAlx
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

M-am interesat de la un prieten care a dat si anul trecut la politie si a fost exact ca si cazul meu, trebuie doar sa scot de la secretariatul scolii o adeverinta care sa ateste ca sunt inscris in sesiunea din toamna.

Va multumesc frumos pentru raspunsuri!!

  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.