Victor1 Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Buna ziua.Am si eu o nelamurire care incepe sa ma macine. Daca nu am luat BAC-ul acuma in sesiunea iunie-iulie mai pot sa ma inscriu anul asta la politie?( scoala de pregatire a agentilor de frontiera).Intreb fiindca in sesiunea din august o sa dau proba de Bacalaureat in data de 28, si data limita de depunere a dosarului mi se pare ca este mai devreme. Multumesc frumos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sache Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Din pacate, nu. La anul, daca iei examenul de bacalaureat anul acesta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BogdanAlx Posted July 15, 2015 Membru Share Posted July 15, 2015 (edited) Nu stiu cum e inscrierea la scoala dar iti spun cum a fost la noi la academie.Data limita de depunere a dosarului era evident mai devreme de data bacalaureatului.La dosar am depus o simpla adeverinta care atesta ca sunt inscris in respectiva sesiune de bacalaureat,la examenul de admitere m-am prezentat cu o adeverinta care cuprinde notele obtinute la bacalaureat(banuiesc ca examenul de admitere este dupa sesiunea a2-a a bacului) iar diploma am depus-o cand am primit-o.Poti sa te interesezi prin un apel la Scoala sau la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera unde iti vei depune dosarul. Edited July 15, 2015 by BogdanAlx 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor1 Posted July 15, 2015 Author Share Posted July 15, 2015 M-am interesat de la un prieten care a dat si anul trecut la politie si a fost exact ca si cazul meu, trebuie doar sa scot de la secretariatul scolii o adeverinta care sa ateste ca sunt inscris in sesiunea din toamna. Va multumesc frumos pentru raspunsuri!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts