Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Este prima data cand trec printr-un accident!

alexiordan

Question

Salutare!

-am avut saptama trecuta un accident rutier in urmatoarele conditii:

-m-am angajat in depasirea unui autovehicul pe linie discontinua avand vizibilitate pe o raza de circa 2,3 sunte de metri  iar cel pe care l am depasit in momentul in care am ajuns cu botul masinii in dreptul oglizi lui a virat stanga fara sa se asigure corespunzator si fara semnalizare isbind masina mea in partea laterala dreapta fata, dupa care am ricosat in cap de pod!

-politistul care a fost la fata accidentului a luat declaratie fiecaruia dintre noi si a decis ca vinovatul este cel care a fost depasit nesigurandu-se ca din spate este angajat un alt outoturism in depasire (eu)!Am mers la sectia de politie din zona amandoi ,respectivului ii s-a suspendat permisul si ii s-a intocmit process verbal de vinovatie pentru viraj la stanga fara a se asigura corespunzator!!

INTREBARE ESTE: DUPA CE AM LUAT RCA DE LA CEL VINOVAT CU DOUA DECLARATII (UNA LA ASIGURARE SI UNA LA POLITIE CA DANSUL ESTE VINOVAT!!) MAI ESTE POSIBIL CA RCA-UL SA DECIDA CA ESTE CULPA COMUNA????

Edited by alexiordan

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Imi cer scuze ca am postat prea grabit si nu am respectat regulamentul in privinta textului :(

M-am grabit sa postez nelamurirea deoarece umblu dupa un dosar de aproape o saptamana si am observat ca am incalcat cateva reguli!

Imi cer scuze si sper sa nu fie anulata definitiv postare si mai sper sa nu fie prea tarziu pentru scuze!

Multumesc anticipat!

• 0

E treaba lor, tu ai raportul de la politie si Legea.

Daca RCA decide altfel, cu raportul de la politie mergi in instanta

• 0
  • Membru

Daca politia a incheiat un proces-verbal cu privire la cele intamplate, asiguratorul nu are decat sa se conformeze.

Ceea ce spui tu, sa decida asiguratorul cine e vinovat, se intampla cand inchei o constatare amiabila de accident.

• Upvote 1