Jump to content
POLITISTI.ro

Seat Leon | Polizia di Stato


serbanandrei99

Recommended Posts

Buna ziua 

 

Revin cu o stire proaspata dar din pacate de la alti.

 

Politia italiana urmeaza sa achizitioneze 4000 de de autoturisme Seat leon cu motor diesel  2.0 l,  150 Cp special preparate pentru politie si carabinieri.

 

Oare de ce la la alti se poate asa si la noi nu ???

  • Upvote 1
Link to comment

Buna dimineata

 

In continuarea filmului de mai sus, un comentariu : dupa cum se vede s-au facut teste si intalniri cu politia pentru a se definitiva masna ce va fii achizitionata.( cauciucuri run flat ,geam blindat intre sofer si cei din spate, partea din fata rezistenta la gloante)  Si la noi la fel !!!!

 

Bine ca la noi au luat loganurile cu scaune , ca cine stie se putea si mai rau.

  • Upvote 1
Link to comment

N-o să vedem curând astfel de filmulețe având ca protagonistă Poliția Română pentru că încă n-am ieșit de sub ”tutela” comunismului.

Modul de gândire și comportamentul scoate la iveală aceleași metehne și obiceiuri. Nu s-a schimbat mai nimic.

Atât timp cât mentalitatea, celor din conducere, este ”orice pentru scaun indiferent de consecințe” astfel de lucruri, mă refer la dotarea necesară, vor fi doar utopie.

Cel mai elocvent exemplu este ”dotarea” poliției cu autospeciale fără ceea ce este obligatoriu pentru astfel de mașini, RAMPA.

Nu-și asumă nimeni răspunderea și nu va da nimeni cu pumnul în masă, cei de la logistică și din staff-ul MAI, pentru intrarea în normalitate și dotarea corespunzătoare a celor din stradă și a poliției în general, pentru că n-are nimeni interes.

După cum spuneam, interesul este o cheltuială cât mai mică pentru a putea fi ”premiați” și numiți manageri eficienți asigurându-și prin asta scaunele pentru cât mai mult timp.

Restul este istorie.

Link to comment

Eh italieni ăștia nu au dotare la fel de performanta ca a noastră, la ei e mai performanta. :))

Suntem de rasul Europei.....

  • Upvote 1
Link to comment
  • Member

Extraordinar ! Bravo lor, BRAVO lor !

La noi nu se va intampla asa ceva niciodata. Cel putin nu in urmatorii 15 - 20 de ani. Si da, poate multi dintre voi o sa ziceti ca sunt pesimist, dar am "gustat" destul din sistemul asta bolnav.  

 

Foarte bine ai punctat tot, Catalin. Nu am ce sa mai adaug, decat sa-ti dau un mare plus. 

 

E pacat ca la noi, omul conteaza cel mai putin. Au demonstrat asta cei din MAI, la fiecare pas.

Link to comment

Salut Catalin

 

Eu sunt incepator cum se spune la voi pe forum,dar cred ca ma pricep putin la masini ( lucrez in domeniu de 17 ani) 

 

Capetele luminate nu citesc ce ar trebui ca sa se priceapa ( referitor la dotarile cu masini) ca sunt prea ocupati  sa comande Loganuri  fara nimic pe ele si sa anunte ca au facut economii.

 

 

Link to comment

CINSTE LOR! ARE CINE SĂ-I CONDUCĂ.

Pe noi dacă ne conduc hoții, ce așteptări, în afară de a fi păcăliți, putem avea?

Link to comment

Intrebare : De ce nu trimite-ti la Minister stirea refertitoare la achizitia de masini in Italia ca sa vada si ei cum se poate face la ei o licitatie normala  si mai ales cum se alege o masina

Daca ceri iin caietul de sarcini sa fie fara nici o dotare , cu motorul cel mai slab tehnic si dupa toate astea mai pui si pretul cel mai mic ,de ne mai miram ???

Link to comment

Cei de la Seat stiu sa isi vanda marfa si, indirect, sa isi faca reclama. Oricum, sunt mult peste cei de la Fiat. Nici Italia nu o duce prea bine cu banii si tocmai de aceea fac achizitii inteligente, nu mai risipesc banii, ca odinioara, pe Fiat sau Alfa Romeo. La noi nu o sa se intample prea curand asa ceva. Au cumparat noile Logan-uri dar nu sunt bani prevazuti in buget pentru efectuarea reviziilor! :doh:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.