Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţia buzoiană e ÎN DOLIU. Un agent de 38 de ani a plecat la ceruri


danpin

Recommended Posts

  • Moderator
Agentul Cornel Petre, adjunctul șefului de post din comuna Brădeanu, a murit înțepat de o albină. Bărbatul în vârstă de 38 de ani își ajuta tatăl apicultor să verifice stupii. Aproape o oră au încercat medicii de pe ambulanță să îl resusciteze, însă inima polițistului a cedat. Mort din cauza unei înțepături de abine. S-a întâmplat la Călțuna, comuna Smeeni, acolo unde unui tânăr polițist i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator, după ce a fost înțepat de o albină în timp ce lucra la niște stupi. Agentul Cornel Petre era adjunctul șefului postului de poliție din localitatea Brădeanu. Aflat în concediu, bărbatul a mers la părinți, în comuna vecină, ca să-și ajute tatăl să verifice stupii de albine. La un moment dat polițistul a simțit o înțepătură în creștetul capului, după care i s-a făcut rău. Tatăl l-a urcat în mașină si a pornit cu el spre spital apoi a anunțat și ambulanța, iar un echipaj cu medic a plecat spre ei ca să preia pacientul.
Pentru că bărbatul l-au găsit în stop cardio-respirator, salvarea a oprit în curtea spitalului din Smeeni, ca să îl resusciteze. Aproape oră s-au chinuit medicii, să îl readucă pe polițist la viață, însă inima bărbatului a cedat. Medicii atrag atenția că veninul este deosebit de periculos pentru persoanele alergice, chiar și o doză eliberată de o singură albină putând fi fatală. Cei doi bărbați nu purtau echipament de protecție. Polițistul avea 38 de ani, era căsătorit și avea o fetiță de 4 ani.
13-300x197.jpg

http://reporterbuzoian.ro/politia-buzoiana-e-in-doliu-un-agent-de-38-de-ani-a-plecat-la-ceruri/

 

Dumnezeu sa il odihneasca!

Edited by danpin
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.