Va salut, sunt un utilizator nou si mi se pare destul de interesant forumul, acuma intrebarea mea:
au aparut pe piata (de ceva timp) aceste aparate de autoaparare, si-a luat un prieten de-al meu unul si mi se pare extrem de util, in primul rand impotriva cainilor maidanezi si nu ma refer aici sa pui aparatul pe cainele agresiv pentru ca este destul de dificil si numai prin actionarea lui sunetul si lumina emisa e destul sa sperie chiar si o haita intreaga (porbat), cand am vazut am zis ca imi iau si eu, din cate am inteles nu e nevoie de nici un permis, dar in cazul folosiri lui pentru autoaparare impotriva altei persoane cum stau lucrurile? sau daca por si simplu vrei sa il probezi fara vreun motiv contravine legii?
Question
cipry189
Va salut, sunt un utilizator nou si mi se pare destul de interesant forumul, acuma intrebarea mea:
au aparut pe piata (de ceva timp) aceste aparate de autoaparare, si-a luat un prieten de-al meu unul si mi se pare extrem de util, in primul rand impotriva cainilor maidanezi si nu ma refer aici sa pui aparatul pe cainele agresiv pentru ca este destul de dificil si numai prin actionarea lui sunetul si lumina emisa e destul sa sperie chiar si o haita intreaga (porbat), cand am vazut am zis ca imi iau si eu, din cate am inteles nu e nevoie de nici un permis, dar in cazul folosiri lui pentru autoaparare impotriva altei persoane cum stau lucrurile? sau daca por si simplu vrei sa il probezi fara vreun motiv contravine legii?
Top Posters For This Question
9
7
6
5
Popular Days
May 30
17
Nov 16
12
Aug 13
6
Jun 1
4
Top Posters For This Question
bozo 9 posts
cipry189 7 posts
Catalin 6 posts
sighianul 5 posts
Popular Days
May 30 2011
17 posts
Nov 16 2013
12 posts
Aug 13 2013
6 posts
Jun 1 2013
4 posts
Popular Posts
luchilucian
Adevarul e ca pana acum ne simteam tare in siguranta...nu a zis nimeni de maceta, aia nu e arma de auto-aparare, si evident cine detine asa ceva in mod clar trebuie luat la intrebari (mai ales daca um
sighianul
Ma bucur ca functioneaza colegialitatea,dar daca unu greseste nu trebuie neaparat si fortat sa-i sari in ajutor.Defapt asa-i frumos sa-i sari in ajutor,dar explicandu-i unde greseste nu incercand sa d
zerocrash
Va dati seama in ce stat retardat locuim? Sa interzici un aparat menit autoapararii mi se pare cea mai mare imbecilitate. Se putea trasa o simpla regula, care sa faca diferenta intre atac si aparare:
49 answers to this question
Recommended Posts