Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri membri politisti.ro

Dan

Sunteti de acord ca membrii politisti.ro sa se intalneasca intr-o locatie ?  

160 members have voted

1. 1. Sunteti de acord ca aceste intalniri sa aiba loc ?

• Da
    • Nu
      0
    • Nu stiu / Nu sunt hotarat
  2. 2. De cate ori ar trebui sa se intalneasca pe an membrii politisti.ro ?

• Odata pe an
    • De doua ori sau mai mult
  3. 3. In ce perioada a anului ar trebui sa aiba loc acesta intalnire ?

4. 4. Unde ar trebui sa fie locatia intalnirilor ?

• In centrul tarii
    • Undeva la munte
    • Undeva la mare
    • In Delta Dunarii

Recommended Posts

Te poti caza cu legitimatia.

Pentru grupuri de persoane mi se pare ca fac si reduceri.

Numai sa ii anunti din timp.

Eu am stat o data la Excelsior .

Conditiile sunt acceptabile si se poate servi masa la restaurantul hotelului la preturi rezonabile.

Oameni buni, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar ce ar fi sa iesim din tipicul pur roamanesc -mizica si mancare. Eu cred ca ar fi multe alte chesti mai importante de facut in afara de a asculta formatii de muzica, de a face drumetii si de a etala diverse chestii.Ma gandesc ca ne intalnim, sau cel putin asa ar trebuii, in scopuri mai importante dacat, doar"plecatul de acasa".Asta e parerea mea si scuze daca careva se simte jignit.

• Moderator

dpdv al pretului de cazare ar fi un avantaj, insa aceasta intalnire ar fi mult mai benefica daca s-ar organiza intr-un loc mai rustic, care sa permita membrilor sa se cunoasca intre ei in alte conditii decat la o masa in cantina hotelului.

Propun sa ne cazam undeva in zona Bran, sus-sus, spre Simon, unde nici semnal la mobil nu exista...(se poate considera chiar un fel de centru al tarii)...

Parerea mea.

Sunt pensiuni superbe, locuri superbe, oameni superbi...

Cred ca suntem satui cu totii de oras, de cantine etc...

Asa si eu pot rezolva pentru toti la hotelul armatei din Brasov, la pret modic insa prefer sa iesim in natura, pe malul paraiasului Simon...

Un exemplu:

http://www.cazari.ro/vila_maria_bran_brasov/

insa sunt si alte vile sau pensiuni care ne pot oferi o minivacanta deosebita...

:emo-yessir:

Edited by videosuzy
  • Membru

Exista o varianta, mai rustica, langa Bv la Rasnov. Dar trebuie sa vb cu cineva inainte si mai ales tre sa stiu nr. de oameni.

In zona Bran nu prea exista preturi superbe!

La Bv este Hotelul Excelsior, care este al MAI-ului, Despre preturi nu cunosc inca dar ma pot interesa. Este important nr. de persoane si perioada de cazare!

Te rog poti sa faci rost de o lista de preturi?

Dragi colegi eu zic ca pe praful asta aspectele semnalate de mine sunt importante. Asta este sunt pragmatic, realist.

Daca vreti Bran, Rasnov, Poiana Tapului etc mai bine ne intalnim in Turcia.

Trebuie sa luati in calcul si drumul.

Nu de alta dar ar fi bine sa ne intalnim peste 10 membri.

Daca avem unde sa dormim si sa mancam, ca de nu suntem yoghini, ,,conferinta" putem sa o tinem si pe o pajiste in aer liber. Nu credeti?

Edited by Elvis

Subscriu si eu la ce a postat Elvis. Asa este. Cred ca este importanta si partea financiara. Nu toti traim pe roze. Majoritatea dintre noi avem rate la banci si probleme de toate genurile. Daca va fi sa fie la Brasov am si eu ceva cunostinte pe acolo. Important este sa stim sigur cand si cam cati ne vom strange.

Pentru o intalnire anuala, a plati 100lei/doua zile la care se adauga:

- cota parte din CL-ul aferent auto cu care ne deplasam (propun acum ca si transportul, pentru doritori, sa-l facem grupat), probabil tot vreo 100 lei;

- bunatatile ce vor contribui la buna-dispozitie in aceste 2 zile - ? lei

cred ca putem sa punem banuti deoparte..

Dar daca unanimitatea voteaza oras/cazare MAI atunci e normal sa subscriu cu inima deschisa majoritatii.

:emo-yessir:

Edited by videosuzy

Videosuzy facem licitatie publica cu trei oferte :lol: .

Cea mai buna sa castige.

Nu conteaza MAI sau MAPN., importante sunt scorurile.

Daca tu poti descurca treaba nu am nimic impotriva sa imi aduc aminte de armata. :emo-yessir:

Edited by Elvis

Mie-mi cer 5 oferte cei de la financiar insa, si 3 sunt suficiente :clip:

Pentru a face demersurile necesare cazarii unui grup, trebuie sa am numarul aproximativ de persoane.

Sunt sigur ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare avem deja conturata "componenta echipei" :clip:

Ma gandeam ca poate organizam local si o sedinta de tragere...ce ziceti? Evident ca numai cu armele noastre.

Un fel de tabara de pregatire ca doar suntem epoletati, nu?... :P

Edited by videosuzy
  • Moderator

Domnilor, doamnelor si domnisoarelor, eu consider ca daca se va concretiza o astfel de intalnire, ea trebuie sa fie numai si numai pe considerente de socializare a membrilor acestui forum. Sa ne cunoastem intre noi, sa legam prietenii si cel mai important sa ne simtim bine, astfel incat sa ne deconectam de la problemele cotidiene. Daca vom dori sa facem altceva, atunci o astfel de intalnire va capata alt gen de valente, sindicale, profesionale, etc si nu cred ca acesta este scopul acestui forum.

Pentru prima intalnire si mai ales avand in vedere conditiile actuale, nu cred ca ar fi un capat de lume daca am merge la un hotel al mai sau mapn. Important e sa spargem gheata si sa putem ajunge cat mai multi. Iar ulterior, dupa ce ne vom cunoaste (si sunt convins ca vom lega prietenii, intrucat impartasim majoritatea punctelor de vedere), avand speranta ca se va mai imbunatati si situatia financiara a noastra, ne putem orienta si catre niste locatii mai dedicate scopului recreativ.

Subscriu! Cel putin in privinta scopului care trebuie respectat strict! In privinta sperantei ca se va imbunatati situatia financiara......

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderator

SandoKhan nu uita ca vine un an electoral ... :naughty:

eduscho toti trebuie sa ne spunem preferintele, parerile si sa luam o decizie comuna, astfel incat sa ne putem intalni cat mai multi.

Pai daca e an electoral atunci inseamna ca e SIMON/Bran... :naughty:

Gata...deja vorbesc la cele cateva pensiuni si vile din Simon, ce pret pot sa-mi faca pentru un grup de 30 de persoane...

Edited by videosuzy
  • Upvote 1

Ptr. Kmcoio

Nu, sunt tamplar ca seful nostru.Pai atunci spuneti asa, da va fi o intalnire care nu are nici o legatura cu serviciul.Ma gandeam si la faptul ca am doi copii si rate la banca si cu banii dati pe o distractie de trei zile cu muzica, bautura si mancare , poate pot sa astup o gaura.Daca te-am facut sa te simti lezat(din cauza faptului ca suntem colegi) imi cer scuze.

• Downvote 1

catalin....ai dreptate

dupa mine e ok cel putin odata pe an

pot alterna perioadele

si cel mai bine la BV sau Sb

Eu zic ca nu trebuie sa ne cantonam de un judet anume. Am sugerat centrul tarii, dar am evitat extremitatile (Baile Herculane?), el poate fi ales cu o oarece aproximatie: Brasov, Vrancea, Valcea (care nu e chiar in centru).... sa nu uitam ca zona Brasovului e destul de scumpa in orice perioada a anului. Se pot alege multe alte locuri: Lepsa (ca tot a mai fost), Valea Oltului, Baile Olanesti... etc. Eu chiar as ocoli Valea Prahovei si zona Bran - Brasov, stiind ca pe langa faptul ca sunt scumpe sunt si aglomerate ele si drumurile pana la ele.

E doar o parere....

Edited by SandoKhan