Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

O fata de 14 ani abuzata .


Anonim123

Question

Salut . Astazi am aflat ceva de la iubita mea ce m-a socat foarte tare .

Este vorba despre faptul ca acum aproximativ 2 ani cand ea avea aproape 14 ani a fost abuzata si violata de mai multi oameni.

Pe timpul ala ea avea un iubit mai mare ca ea , intr-o seara pe la ora 23 aproximativ a luat-o la o plimbare cu masina , in masina mai erau 2 baieti sau 3 , s-au oprit la un magazin si au cumparat bauturi alcolice , si au convinso pe fata sa bea si ea , la ea fiind prima data cand a pus gura pe alcol , bineinteles s-a imbatat fata . Au pacalito ca merg la o petrecere , dar cand colo au ajuns la o vila in constructie , pe ea au inchiso intr-o camera goala , peste cateva minute peste ea in camera au intrat 3 barbati , maturi , nu cei din masina . Acei barbati au abuzato atat sexual , verbal cat si violent . Fata a trecut prin momente foarte grele , a fost la un pas sa se sinucida din cauza asta . Din pacate si din frica  nu a avut curajul sa le spuna parintilor ce sa intamplat in noaptea accea , si a tinut totul secret pana in ziua de azi cand eu iubitul ei am aflat . Avand in vedere ca au trecut peste 2 ani de atunci , sunt sanse ca tipul care la timpul ala era iubitul ei sa fie pedepsit ? Macar el daca pe ceilanti nu i poate identifica nici ea.

Multumesc anticipat pentru orice raspuns care m-ar putea ajuta .

Edited by Anonim123
Link to comment

7 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

De asta ma si temeam . Dar daca cel care a dus-o atunci in acel loc este chemat la politie , nu poate fi supus unui test poligraf? Asa isi recunostea fapta .

Link to comment
 • 0
 • Moderator

Din păcate niciun judecător din lumea asta nu condamna pe cineva doar în baza unei mărturisiri. Suspectul își poate schimba declarația oricând pe parcursul procesului penal, are acest drept.

Link to comment
 • 0

Dar daca s-ar gasi martori ? Adica sunt cateva perosane care stiu de incident si pot confirma ca sa intamplat , dar nu cred ca ar dori sa spuna ceva politiei , poate doar prietenilor .

Link to comment
 • 0
 • Membru

Unul dintre cele mai importante lucruri in ceea ce priveste probatoriul - declaratiile (indiferent de calitatea in care sunt date- martor, suspect, etc) trebuie obligatoriu coroborate si cu alte probe. Or, dupa 2 ani e cam greu sa obtii si alte probe. Cam asta e problema cand exista doar declaratii, chiar si recunoasterea faptei.

Edited by Ben
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.