Dan Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Mai multe adrese de posta electronica au fost "bombardate" de un mail ce provine de la o adresa ce se confunda usor cu adresa televizunii Antena 3, respectiv noreply@antena3.ro. Subiectul este unul care ar provoca o imensa stupoare dar mai ales bucurie prin aceea ca anunta moartea presedintelui basescu provocand utilizatorul sa deschida un link sub care se ascunde un executabil ce infecteaza computerul cu un virus foarte puternic. Iata textul integral al mesajului : "Subiect - Socant! Presedintele Basescu a suferit un accident mortal! Soc national! Traian Basescu este desfigurat dupa ciocnirea frontala a masinii prezindentiale cu un alt vehicul aflat in trafic. Imagini in premiera aici (link)". Reprezentantii postului de televiziune Antena 3 avertizeaza ca acest mesaj nu le apartine si sfatuiesc posesorii adreselor de mail sa nu deschida acest link. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
videosuzy Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 (edited) Este un troian denumit Basescu.gif.exe care, odata lansat, trimite la o adresa de email autodefinita, toate informatiile ce contin usere/parole dupa care simuleaza nevoi de resurse ca si cand ai folosi in acelasi timp toate aplicatiile winn, moment care conduce la cresterea riscului distrugerii sistemului informatic. La primire se sterge direct acest email, inclusiv din cos. Stima Edited May 28, 2011 by videosuzy 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted May 28, 2011 Moderator Share Posted May 28, 2011 Sigur nu este adevarata stirea aia? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Danpin, ce ţi-ar mai plăcea să vezi o asemenea ştire.. Binenţeles, cui nu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted May 29, 2011 Moderator Share Posted May 29, 2011 Sa nu fim rautaciosi, eu personal ii doresc multa sanatate, dar pensionare anticipata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted May 29, 2011 Membru Share Posted May 29, 2011 Sigur nu este adevarata stirea aia? Mi-as virusa singur calculatorul , daca ar fi adevarat! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo3ies Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Culmea stiti care e ca eu am fost cel care a anuntat antena3 cum o fi facut ala cu cornite sa ajunga un asemenea mail taman la unul care lucreaza la antene chiar daca e doar sunetist. Era sa mor de ras cand am vazut mail-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianM Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 (edited) Uitati, un altu' primit azi pe doua dintre conturile de mail, dar din partea "microsoft" Edited June 1, 2011 by MarianM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts