Jump to content
POLITISTI.ro

Vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei ?


KingLIR

Recommended Posts

Oare sa fie adevarat ???

Intr-o recenta prezentare la o conferinta TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbeste despre problema emisiilor de CO2 si efectele sale asupra schimbarilor climatice. El prezinta o formula de urmărire a emisiilor de CO2, dupa cum urmeaza: CO2 = P x S x E x C, unde:

P = Persoane / locuitori ai globului

S = Servicii/ persoana

E = energie/ servicii

C = CO2 / unitate de energie

Apoi, el adauga faptul ca, in scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, "probabil unul din factorii acestei inmultiri ar trebui sa fie aproape de zero." Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates incepe sa descrie modul in care primul numar - P (pentru persoane) - ar putea fi redus. El spune: "Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%. "

Reducerea populatiei lumii prin vaccinuri

Aceasta declaratie a venit din partea lui Bill Gates fara urma de ezitare, fara a se balbai sau a da vreun semn ca face o gresala de exprimare. Se pare ca a fost o parte deliberata si calculata dintr-o prezentare bine dezvoltata si coerenta. Deci, ce inseamna urmatoarea afirmatie a lui Bill Gates "daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem aceste numere cu 10 sau 15%? " In mod evident, aceasta afirmatie implica faptul ca vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel si "serviciile de ingrijire a sanatatii", despre care toti cititorii NaturalNews deja stiu ca sunt, de fapt "servicii de perpetuare a bolilor" si aduc mai multe prejudicii decat ajuta oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile in asa fel incat sa duca la reducerea populatiei lumii?

In cazul in care vaccinurile sunt utilizate in scopul reducerii populatiei, exista doar trei moduri reale in care acestea ar putea fi, teoretic, "eficiente" din punctul de vedere al celor care doresc sa reduca populatia globului:

1) Ar putea ucide oamenii incet, intr-un mod care trece neobservat, efectele aparand poate peste 10 - 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

2) S-ar putea reduce fertilitatea si, prin urmare, rata natalitatii in intreaga lume ar scadea, reducand astfel populatia lumii pentru mai multe generatii succesive. Aceasta metoda prin care e provocata ”moartea lenta" ar putea parea mai acceptabila pentru oamenii de stiinta care doresc sa vada populatia mondiala in scadere, dar nu au destul curaj sa ucida oamenii direct, prin medicina conventionala. Exista deja dovezi ca vaccinurile pot provoca avorturi spontane

3) Vaccinurile ar putea creste rata de deces in cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scara larga ar putea fi urmate de o eliberare deliberata a unei tulpini de gripa extrem de virulenta, cu o rată de mortalitate ridicata. Aceasta abordare a vaccinurilor ca "arme biologice"ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al caror sistem imunitar a slabit ca urmare a vaccinarilor anterioare.

Poate ca nu intamplator, Fundatia Bill si Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari in programe de vaccinare destinate oamenilor din intreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetarii si dezvoltarii de "vaccinuri activate de sudoare", care ar putea utiliza nano-materiale cu invelisuri speciale pentru a transmite vaccinurile in organismul uman fara a utiliza injectiile.

Mai interesant, fundatia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari in tehnologii de sterilizare care au fost numite solutii de "castrare temporara".

Se pare ca actiunile Fundatiei Gates sunt in totala concordanta cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a mentionat-o Bill Gates in discursul sau de la conferinta TED:

CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea natalitatii (prin tehnologiile sterilizare) si cresterea penetrarii vaccinurilor catre intreaga populatie a lumii, scopul sau declarat de reducere a populatiei globale cu 10 pana la 15% ar putea fi atins in doar cativa ani.

Cine va ramane in viata? Oamenii inteligenti

Lucru interesant despre toate acestea este faptul ca aceasta campanie de reducere a populatiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor care le vor evita in constient. Iar acei oameni sunt, in general, mai inteligenti decat media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporita de a duce mai departe civilizatia umana prin analiza serioasa a lucrurilor. In cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie si va deveni o specie competitiva in univers, uciderea membrilor mai putin inteligenti ai societatii ar putea parea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabila. Nu sunt de acord cu aceasta abordare, dar poate fi exact ceea ce gandesc ei.

Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fara indoiala, o dovada ca ati picat un fel de test de IQ universal, indiferent daca demararea acestei testari este sau nu intentia reala a celor ce influenteaza lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este si o tradare a propriei biologii, deoarece aceasta indica faptul ca nu aveti incredere in capacitatea propriului dvs. sistem imunitar de a va proteja chiar si de infectii usoare. Incercati sa nu fiti printre cei 10 – 15% care sunt sacrificati prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial! Fiti sanatosi si intelepti si veti supravietui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime in randul ganditorilor conventionali ce nu au suficienta inteligenta cat sa puna la indoiala ce li se spune sa faca de catre propriile guverne corupte.

Link to comment

Probabil ca nimeni nu poate sa iti spuna daca e adevarat sau nu, dar cert este un lucru: cele mai mari probleme ale omenirii din ziua de azi deriva sau se trag direct din efectul dat de suprapopulare.

Citisem candva niste afirmatii ale unui "om de stiinta" care spunea ca petru ca omenirea sa se bucure de dezvoltare, de un nivel de trai ridicat si totusi sa se asigure regenerarea resurselor, populatia planetei nu ar trebui sa sara de 1,5-2 miliarde de oameni....

Link-ul de mai jos spune altceva.

http://www.worldometers.info/

Link to comment

nu doar odata s-a aplicat acest procedeu de-a lungul istoriei. cum iti explici ca in australia nu prea mai sunt aborigeni. chiar deloc daca nu ma insel?

Link to comment
  • 1 year later...

Imi cer scuze pentru off topic dar am si eu o intrebare careia nu-i gasesc raspuns : este obligatoriu ca , atata timp cat esti cadru activ , medicul unitatii sa fie si medicul tau de familie ?

Link to comment

Inainte de aparitia medicinei moderne, speranta medie de viata era de 41 de ani. Concluzia o puteti trage singuri. A nu se confunda productia de vaccinuri cu productia de arme bacteriologice. O unealta poate fi folosita atat pentru a distruge cat si pentru a construi . Depinde de cel care o foloseste.

Link to comment

Imi cer scuze pentru off topic dar am si eu o intrebare careia nu-i gasesc raspuns : este obligatoriu ca , atata timp cat esti cadru activ , medicul unitatii sa fie si medicul tau de familie ?

nu e obligatoriu dar in caz de concediu medical tot pe la el trebuie sa treci sa-l aprobe

  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment

Ideea este ca nu sunt multumit de loc de ei si vreau sa imi gasesc alt medic ; cand i-am intrebat cum se procedeaza au zis ca nu se poate si ca oricum as avea mai multe avantaje (in 10 ani nu am vazut nici unul). Multumesc pentru raspunsuri.

Link to comment

in primul rand...mersi de "-" la postul mai sus...desi am spus un adevar. dar deh...adevarul doare

de putut se poate sa iti alegi orice alt medic specializat pe medicina de familie, care iti convine si iti place. de preferinta un medic care sa lucreze cu CASAOPSNAJ.

avantaje sa ramai la medicul unitatii nu prea sunt, dar avantaje sa ramai la CASAOPSNAJ sunt destule. iti mentionez doar unul recent: nevasta e insarcinata si au trimis-o sa-si faca ceva analize. lista de asteptare pentru cei asigurati la CNAS ajungea la 500, lista de la CASAOPSNAJ era de maxim 5 iar analizele compensate. astfel nevasta in loc sa astepte o luna pentru programare sa-si faca analizele si sa le plateasca, a doua zi le-a facut compensate.

sincer...alt avantaj nici eu n-am avut de cand sunt in politie, in afara de faptul ca mai tot timpul sunt fonduri pentru retele comepnsate.

  • Downvote 3
Link to comment
  • Member

Nu, nu este obligatoriu iti poti alege orice medic doresti.

O bază legală, referitoare la posibilitatea de a ne alege mediculul de familie, dacă se poate, Elvis, ca să le putem da peste nas ? :P

Pentru orice eventualitate ... :naughty:

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.