ranckery Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 (edited) Buna ziua, am primit cadou masca si cu coarnele. Si m-am gandit ca pot sa le atasez de grila de la radiator. Pot circula ? Masina este inmatriculata in romania, actele la zi. Edited June 21, 2015 by ranckery Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ziggye Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 dar cum sa nu ? Esti mai usor de identificat in trafic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ranckery Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 Am cautat.. pe internet sa vad cat de legal este sa atasez "o masca" in exteriorul masinii. Dar nu am gasit nimic. Deci e legal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator danpin Posted June 21, 2015 Moderator Share Posted June 21, 2015 Va fi coada sa urmeze toti instructiunea sticker-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bogdanCVB Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Urmatorul cadou: un reactor la fund... Serios, te-ai gandit sa ne intrebi asa ceva? Te-ai gandit ca te vom incuraja si felicita? Cel mai matur om posibil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ranckery Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 Nu am cerut sa fiu felicitat sau incurajat. Intrebarea este foarte clara. Este legala atasarea mastii in exteriorul masinii. Am pus si poza ca sa nu-si faca nimeni alte idei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cezar Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Buna ziua, am primit cadou masca si cu coarnele. Si m-am gandit ca pot sa le atasez de grila de la radiator. Pot circula ? Masina este inmatriculata in romania, actele la zi. Nu. Poate fi letal in cazul accidentului cu un pieton. Sa te vad la proces cand se va demonstra ca daca nu exista prostia aia prinsa in grila, pietonul scapa cu viata Daca nu ma crezi, intreaba la RAR Te-ai gandit ca iti optureaza si schimba debitul care raceste radiatorul? Te-ai gandit ca invita pustii si copiii sa traga de ea? Te-ai gandit ca se pot lovi oamenii cand trec pe langa masina parcata si o sa-si verse nervii pe masina? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ranckery
Buna ziua, am primit cadou masca si cu coarnele. Si m-am gandit ca pot sa le atasez de grila de la radiator. Pot circula ? Masina este inmatriculata in romania, actele la zi.

Edited by ranckeryLink to comment
6 answers to this question
Recommended Posts