Jump to content
POLITISTI.ro

Pot circula asa?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua, am primit cadou masca si cu coarnele. Si m-am gandit ca pot sa le atasez de grila de la radiator. Pot circula ? Masina este inmatriculata in romania, actele la zi.

post-15479-0-97775700-1434913379_thumb.j

Modificat de ranckery
Publicat

dar cum sa nu ? Esti mai usor de identificat in trafic :D

• Apreciez 1
Publicat

Am cautat.. pe internet sa vad cat de legal este sa atasez "o masca" in exteriorul masinii. Dar nu am gasit nimic. Deci e legal?

• Moderator
Publicat

Va fi coada sa urmeze toti instructiunea sticker-ului.

Publicat

Urmatorul cadou: un reactor la fund...

Serios, te-ai gandit sa ne intrebi asa ceva? Te-ai gandit ca te vom incuraja si felicita?

Cel mai matur om posibil...

Publicat

Nu am cerut sa fiu felicitat sau incurajat. Intrebarea este foarte clara. Este legala atasarea mastii in exteriorul masinii. Am pus si poza ca sa nu-si faca nimeni alte idei. 

Publicat

Buna ziua, am primit cadou masca si cu coarnele. Si m-am gandit ca pot sa le atasez de grila de la radiator. Pot circula ? Masina este inmatriculata in romania, actele la zi.

Nu. Poate fi letal in cazul accidentului cu un pieton.

Sa te vad la proces cand se va demonstra ca daca nu exista prostia aia prinsa in grila, pietonul scapa cu viata

Daca nu ma crezi, intreaba la RAR

Te-ai gandit ca iti optureaza si schimba debitul care raceste radiatorul?

Te-ai gandit ca invita pustii si copiii sa traga de ea?

Te-ai gandit ca se pot lovi oamenii cand trec pe langa masina parcata si o sa-si verse nervii pe masina?

• Apreciez 4

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.