Jump to content
POLITISTI.ro

Parteneri în activităţile de creştere a siguranţei sociale


NewsBot

Recommended Posts

BĂRBAT CU SPIRIT CIVIC, CETĂŢEAN AL LUNII IUNIE

 

Un bărbat din Suceava a predat poliţiştilor un portmoneu cu acte şi bani, pe care îl găsise într-o staţie de autobuz. Poliţiştii au returnat portmonelul, care conţinea 332 de euro şi 210 lei, persoanei care îl pierduse, iar cetăţeanului cu spirit civic i-au acordat o diplomă de merit şi titlul de ,,cetăţean al lunii iunie”.

 

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava s-a prezentat un bărbat, de 66 de ani, din municipiul Suceava, care a predat poliţiştilor un portmoneu, în care erau mai multe documente, 332 de euro şi 210 lei.

 

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a găsit portmoneul într-o staţie pentru mijloacele de transport în comun, din municipiul Suceava.

 

Ulterior, în urma verificărilor, a fost identificată persoana care a pierdut portmoneul, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Cacica, judeţul Suceava.

 

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, poliţiştii i-au restituit portmoneul cu actele şi sumele de bani.

 

Acesta le-a mulţumit atât poliţiştilor, cât şi bărbatului care a dat dovadă de cinste şi spirit civic.

 

De asemenea, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava i-au acordat o diplomă de merit şi titlul de ,,cetăţean al lunii iunie”, pentru onestitate şi spirit civic.

 

Poliţia Română mulţumeşte cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii, fiind parteneri în activitățile de creştere a siguranţei sociale.

 

Sursa: IPJ Suceava

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.