Jump to content
POLITISTI.ro

Percheziţii la persoane bănuite de corupţie


NewsBot
 Share

Recommended Posts

36 DE PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CORUPŢIE

 

Poliţiştii bihoreni de investigare a criminalităţii economice sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor efectuează 36 de percheziţii la sediile unor instituţii publice, ale unor societăţi comerciale şi la locuinţele a 16 persoane bănuite de fapte de corupţie.

 

Miercuri, 17 iunie a.c., începând cu ora 10.30, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor efectuează 36 de percheziţii la sediile a două instituţii publice, la sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele a 16 persoane din Municipiul Oradea şi judeţul Bihor, bănuite de comiterea unor infracţiuni de corupţie, respectiv dare şi luare de mită.

 

La acţiunea desfăşurată pentru probarea activităţii infracţionale a celor în cauză participă 120 de poliţişti de la Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Investigaţii Criminale, Biroul de Control Intern, de la Poliţia Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi de la B.C.C.O. Oradea.

 

În cauză se beneficiază de suportul tehnic al D.G.A. - structura centrală, al Direcţiei Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi, de asemenea, de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

 

La finalizarea percheziţiilor, persoanele în cauză vor fi conduse la sediile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru audieri.

 

Totodată, concomitent cu efectuarea percheziţiilor vor fi puse în aplicare 50 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de dare de mită.

Sursa: IPJ Bihor

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.