Jump to content
POLITISTI.ro

Furt comis in Belgia de către un român


Silviu007

Recommended Posts

Buna ziua.

 

 

O sa fac un rezumat a ceea ce m-i s-a intampat. Locuiesc in Belgia, intr-o casa a unei firme belgiana/romana cu mai multi romani. Saptamana trecuta firma aceasta a mai adus un roman in casa. El neavad servici, de dimineata pana pe la ora 16:30 era singur in casa. Vineri cand ajung acasa si controlez o bluza ascunsa printre haine unde tineam banii, mai exact 1100 euro constat ca inloc de bani se afla niste hartii dintr-un ziar . Cobor in camera lui sa il iau la intrebari dar el plecase deja spre Romania. Pe langa acea suma de bani mai lipsesc si alte lucruri, atat propii cat si ale colegilor. Banii si lucrurile sunt constient ca nu o sa le mai recuperez, dar vreau sa plateasca pentru asta, ceva imi spune ca nu e la prima abatera. Orice sfat e binevenit !

 

Va multumesc !

Link to comment
  • Moderator

Dacă vrei să fie tras la răspundere, trebuie să depui o plângere către autorităţile competente din Belgia.

 

 

PS: Te sfătuiesc să citești și să respecți regulile ce guvernează acest website, pentru a evita orice neplăceri. Pentru început citește  în special partea refertoare la formularea și alegerea titlurilor.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.