Jump to content
POLITISTI.ro

Vanzarea de girofaruri si uniforme ale politiei pe internet - o actiune legala?

Postare recomandată

Publicat

De ani buni se gasesc de vanzare pe okazii uniforme ale politiei (nationale cat si comunitare), girofaruri, sirene si tot felul de elemente din dotarea politiei.

Este legala aceasta comercializare? Daca da, atunci orice om poate imita politia atat in trafic cat si pe strada.

Cateva exemple concrete le gasiti dand click aici.

• Moderator
Publicat

Nicio lege nu interzice comercializarea, este interzisa folosirea (in unele cazuri chiar si detinerea) acestora.

Publicat

Nu a patit nimeni sa i se mai distruga/uzeze/rupa cate ceva de la uniforma? Ori sa nu primeasca uniforma completa? Mi-e mi s-au uzat pantalonii, si i-am cumparat de pe internet, ca altfel puteam astepta mult si bine.

• Membru
Publicat (modificat)

Eu nu am vazut nicio uniforma acolo, ci doar o camasa albastra simpla, care nu are nimic de-a face cu uniforma! A, bineinteles o gramada de mașin(uțe) de politie, dar oricum nu este benzina! :ner:

Modificat de coosstti
Publicat

Exemplul dat de tine benkb nu este chiar cel mai nimerit. Acel "cuc" pentru sapca de politie este de colectie si nu se mai foloseste de multi ani iar restul chiar nu au legatura cu politia. In legatura cu girofarul poate vrea cineva sa faca un "party" si sa il foloseasca in casa. Atat timp cat nu il foloseste in scopuri contrare legii nu vad de ce nu s-ar putea comercializa.

Publicat

Daca studiezi mai atent piata acelui site descoperi si uniforma completa. Ce-i drept, e uniforma veche.

Publicat

plus ca acea camasa are pret de colectie...nici noua nu e 100 lei si el vrea pe ea uzata banii aia.....

Publicat (modificat)

Si armele cu glont se comercializeaza pe internet (inclusiv modelele din dotarea politiei) insa pentru a le achizitiona trebuie sa indeplinesti conditiile impuse de lege (iar tranzactia sa se efectueze prin intermediul unui armurier). Unde-i ilegalitatea?

Modificat de videosuzy
Publicat

De ani buni se gasesc de vanzare pe okazii uniforme ale politiei (nationale cat si comunitare), girofaruri, sirene si tot felul de elemente din dotarea politiei.

Este legala aceasta comercializare? Daca da, atunci orice om poate imita politia atat in trafic cat si pe strada.

Cateva exemple concrete le gasiti dand click aici.

Politia Romana se zice ;)

• Apreciez 1
Publicat

E doar un comunitar local. Intelegeti-l. Lasati omul sa verifice legalitatea vanzarilor.De girofaruri, de patrunjel, de sosete, de flori. isi face meserie de comunitar.

• 9 ani mai târziu...
Publicat

Este legal monterea girofarelor sau/și stroboscoapelor achiziționate pe vehiculul de poliție si să o folosești în timpul serviciului?

Să zicem că aș dori să adaug aceste accesorii,este legal pe drumuri publice în timpul serviciului?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.