Jump to content
POLITISTI.ro

Intrare în România cu masina usor avariată (nu în accident)


AncaDiana

Recommended Posts

Bună ziua! Aș dori să întreb o speță despre care nu am găsit informații, poate mă puteți lămuri.

Locuiesc în Germania și am mașina cumpărată și înmatriculată tot în Germania. Am avariat-o ușor (ușa șoferului și aripa din stânga zgâriate și puțin îndoite) în parcarea proprie, am frecat un stâlp de ciment. Fără pagube (altele decât la mașina proprie), fără victime. Mașina e în perfectă stare de funcționare, avaria e doar cosmetică. Aici în Germania în aceste situații nu există prevederea legală din România cu obținerea dovezii de la Poliție, și cu cele 30 de zile în care se mai poate circula. Nu avem Casco și n-am avut timp și bani să o reparăm până acum.

Am vrea să venim în România în concediu și nu știu cum se întâmplă la intrarea în țară... Avem voie să intrăm în România cu mașina, fără a avea vreo hârtie cu noi referitoare la zgârietura de pe mașină? În România nu vrem să stăm decât vreo 2 săptămâni. La ce ne putem aștepta la frontieră, sau ce ar trebui să facem înainte să plecăm spre România?

Mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.