Jump to content
POLITISTI.ro

Percheziţii la persoane bănuite de deturnare de licitaţii publice


NewsBot

Recommended Posts

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE DETURNARE DE LICITAŢII PUBLICE

 

Polițiștii din Vâlcea au efectuat 4 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite că ar fi fraudat licitații publice de concesionare a unor pășuni alpine.

 

La data de 12 iunie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în localitatea Vaideeni, la locuințele mai multor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de  deturnarea licitaţiei publice.

 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri şi bani, fiind conduse la sediul poliţiei  15 persoane, pentru audieri.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie 2014 - iunie 2015, persoanele bănuite ar fi făcut înţelegeri prealabile, în scopul fraudării bunului mers al unor licitaţii publice privind concesiunea de păşuni alpine din domeniul primăriei, primind 70.000 de lei, de la un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Vaideeni. Acesta şi-a adjudecat în final licitaţia.

 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi stabilirea exactă a prejudiciului cauzat în dauna bugetului local, care depăşeşte 150.000 de lei.

 

Sursă: IPJ Vâlcea

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.