Jump to content
POLITISTI.ro

Reinceperea fisei medicale


Malinoisoldier

Recommended Posts

Va salut! Ma aflu intr-o situatie in care am nevoie de ajutor de la dumneavoastra, cei care va aflati deja in domeniu. Mai exact, pe ultima suta de metri m-am gandit si la posibilitatea de a intra intr-o scoala de politie, avand deja dosarul deschis pentru scoala de subofiteri jandarmi. Este posibil ca in urma unui drum la inspectoratul de politie sa deschid o noua fisa medicala si sa urmez procedurile de inscriere? 

 Imi cer mii de scuze daca a fost deschis un alt subiect de acelasi fel, dar eu nu am gasit unul. Va multumesc!

Edited by Malinoisoldier
Link to comment
  • Member

Te-ai documentat cu privire la termenul de inscriere pentru scolile de politie? Daca nu ma insel pentru Campina si Cluj inca se pot face inscrieri.Ai putea sa faci un drum pana la IPJ si daca inca se pot face inscrieri nu ar trebui sa intampini probleme.

Link to comment

Stiu ca probele se dau cam in aceeasi perioada pentru academii, respectiv pentru scolile de subofiteri si agenti. Cel mai probabil voi face un drum pana la IPJ si va voi scrie aici daca e posibil. M-am gandit iau in calcul scolile de politie pentru ca din ceea ce am vazut pe ici pe colo posibilitatile de a face parte din serviciile speciale sunt mai mari pentru politisti decat pentru jandarmi. Este adevarat?

  • Downvote 5
Link to comment

Ma refer la serviciile pentru actiuni speciale, unde pot avea parte de un bun antrenament si pot lucra intr-un mediu profesionist.  Atata timp cat pot fi parte dintr-o institutie de aparare sau de ordine a tarii voi fi multumit, dar doresc sa devin un bun "soldat" si sa dau ce am mai bun. 
De ce crezi ca am vazut prea multe filme politiste? Vreau sa stiu mai multe despre viata de politist, chiar daca acum par absurd sau penibil. Spune-ti-mi cum este, atunci..

 


Sunt nou pe forum si vad ca primesc puncte de reputatie negativa. Am gresit cu ceva?

  • Downvote 3
Link to comment

Ce te face să crezi că numai la S.A.S poți lucra într-un mediu profesionist. Jignești polițiștii care lucrează în celelalte structuri operative.

  • Upvote 1
Link to comment

Nu intentionez sa jignesc niciun fel de politist pentru ca munca de politist este nobila si merita respectata indiferent care ar fi aceasta, iar avand in vedere experienta mea, nu sunt in grad sa desconsider un politist, care la nivel de pregatire ma depaseste complet. 
Gresesc in exprimare, probabil, pentru ca nu am cunostinte in acest domeniu si se poate intelege altceva decat ceea ce spun. Eu ma refer la acele trupe care opereaza in situatiile speciale, ce necesita alt tip de abordare..
Sunt constient ca e un drum mai mult decat lung pana acolo si sunt sanse mari sa nu fiu capabil de asa ceva.. nu intentionez sa jignesc pe nimeni, incerc sa aflu mai mult decat se gaseste la o cautare pe internet, de la oameni din domeniu.

Link to comment

Toți polițiștii din structurile operative acționează în situații speciale. Când ești trimis la un eveniment nicio dată nu poți să știi la ce să te aștepți. Când legitimezi o persoană pe stradă,nu știi dacă din buzunar va scoate actul de identitate sau cuțitul. Cei din S.A.S de obicei când acționează cunosc numărul de persoane,gradul de pericol,e.t.c.

Link to comment
  • Moderator

Înseamnă că habar nu are pe ce lume trăiește și jignește fără pic de rușine.
 

Cei din S.A.S sunt politisti sau si jandarmi?


Patrocle, jandari sunt paznici la anumite obiective "strategice" și scutierii care tumbăcesc cu bastoanele de cauciuc manifestanții la mitinguri, greve, răscoale etc. dar și pe suporterii din stadioane. Nu au nicio legătură cu poliția, deși ei asta vor să pară.
SAS-urile și SIAS sunt structuri ale POLIȚIEI ROMÂNE, în care activează polițiști.
Dacă ne mai jignești cu asemenea insinuări, voi scrie pe tine banned mai repede decat îți imaginezi. Mergi liniștit și caută site-urile dedicate soldățoilor unde să-ți dai cu părerea și să jignești, acest site este dedicat polițiștilor.

  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.