Jump to content
POLITISTI.ro

Cum as putea lua legatura cu sefii structurilor de filaj

Postare recomandată

Publicat

Intrebarea e simpla cum se poate lua legatura cu sefii structurilor de filaj pentru a le prezenta un lucru util in munca lor.

Pe scurt m-am apucat sa imi modific aparatele foto detinute pentru filmarea pe timp de noapte. Si am reusit asta cu costuri minime (cost banesc zero cost intelectual ceva nopti pierdute). Ca idee pentru filmarea la distanta cu teleobiective dar si cu aparate ieftine se pot obtine rezultate mult mai bune decat cu camerele de filmat pe care vad ca le folosesc cei de la filaj in diversele videoclipuri aparute la flagranturi. Modificarea este un mic HACK Software care se instaleaza pe card si nu afecteaza aparatul foto. Ca idee eu folosesc doua aparate Canon 550d si 1100d si cu acestea am experimentat. Se pot obtine rezultate decente cu un teleobiectiv ieftin de kit (75-300 4-5.6) si superbe cu un teleobiectiv de top (70-200 F2.8) (acestea fiind cele pe care le detin). Ma gandesc ca le-ar fi util si as vrea sa le pun la dispozitie cunostintele mele in mod gratuit.

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Cred ca stiu si ei de Magic Lantern...dar nu cred ca le foloseste.

Modificat de mihai770
  • Apreciez 2
Publicat

Magic Lantern cu iso la vreo 450.000 cred ca le foloseste rau de tot. Am reusit sa urc iso pana la vreo 800.000 dar la 450.000 e utilizabil bine de tot la 800.000 mai am de lucru la nivelul de negru.

Publicat

Ca idee ora 2:30 noaptea distanta 40 de metrii. Pacat ca nu se pastreaza calitatea pe youtube. 

• Moderator
Publicat

Acele clipuri ce sunt date publicităţii prin comunicate nu sunt făcute de cei de la filaj. Imaginile de la filaj nu sunt destinate publicităţii, sunt clasificate. De obicei acele imagini de care vorbeşti sunt făcute de cei ce participă la flagrant, percheziţie, etc De multe ori acele imagini sunt înregistrate cu vreun telefon personal.

• Apreciez 2
Publicat

Am inteles acum, eu credeam ca e aceiasi tehnica folosita si am vrut sa dau o mana de ajutor. Ca m-am gandit ca nu strica.

• Moderator
Publicat

Eu n-am zis că ideea ta nu trebuie apreciată şi luată în calcul, doar îţi spuneam că nu trebuie să confuzi imaginile din comunicate cu cele din materialele din filaje. 

• Moderator
Publicat

Yo3ies, am sa prezint propunerea ta celor care se ocupa cu asa ceva. Daca ii intereseaza sau nu stiu deja de ea, iti dau un PM. Te asigura ca sunt oameni pasionati la aceste stucturi, nu doar paparazzi! Tnx. 73!

• Apreciez 4

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.