manex1000 Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 dupa traseu am ptimit o faoie cu poze pe ea pe care apare punctaju de la sala si pe verso punctaju de la traseu pot sa conduc cu ea? Link to comment
0 Ramtha Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Nu. Poti conduce dupa ce iti ridici de la SPRCIV adeverinta din care reiese ca la data X ai dobandit dreptul de a conduce autivehicule din categoria Y pe drumurile pubilce, care este valabila pana primesti prin posta permisul de conducere. 2 Link to comment
0 Sache Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 manex1000, inca ceva: cei care se ocupa de examinari nu sunt politisti, dar au grade profesionale fiind in subordinea prefecturilor. Sa te bucuri de permisul de conducere! 2 2 Link to comment
0 Moderator Cristi Posted May 31, 2015 Moderator Share Posted May 31, 2015 Doamne in ce hal ai faultat limba romana. Link to comment
0 GheorgheNicolae Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 (edited) Salut, pot conduce daca am foaia cu admis de la traseu până îmi ajunge permisul acasă ? Mulțumesc anticipat. Edited July 10, 2021 by GheorgheNicolae "?". Link to comment
0 Moderator Marius Posted July 10, 2021 Moderator Share Posted July 10, 2021 Răspunsul este NU. La un eventual control trebuie să prezinţi permisul de conducere sau o dovadă înlocuitoare a acestuia. Link to comment
Question
manex1000
dupa traseu am ptimit o faoie cu poze pe ea pe care apare punctaju de la sala si pe verso punctaju de la traseu pot sa conduc cu ea?
7 answers to this question
Recommended Posts