Jump to content
POLITISTI.ro

Pot sa conduc cu foaia admis de la traseu

Postare recomandată

Publicat

dupa traseu am ptimit o faoie cu poze pe ea pe care apare punctaju de la sala si pe verso punctaju de la traseu pot sa conduc cu ea?

Publicat

Nu.

Poti conduce dupa ce iti ridici de la SPRCIV adeverinta din care reiese ca la data X ai dobandit dreptul de a conduce autivehicule din categoria Y pe drumurile pubilce, care este valabila pana primesti prin posta permisul de conducere.

• Apreciez 2
Publicat

manex1000, inca ceva: cei care se ocupa de examinari nu sunt politisti, dar au grade profesionale fiind in subordinea prefecturilor.

Sa te bucuri de permisul de conducere!

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • 6 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Salut, pot conduce daca am foaia cu admis de la traseu până îmi ajunge permisul acasă ? Mulțumesc anticipat.

Modificat de GheorgheNicolae
"?".
  • Marius a modificat titlul în Pot sa conduc cu foaia admis de la traseu
  • Moderator
Publicat

Răspunsul este NU. La un eventual control trebuie să prezinţi permisul de conducere sau o dovadă înlocuitoare a acestuia.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.