Jump to content
POLITISTI.ro

Conducerea unui autovehicul in afara tarii

Postare recomandată

Publicat

E nevoie de procura sau imputernicire pentru a conduce o masina pe numele altcuiva in afara tarii?Exista diverse pareri.As vrea sa stiu ce spune legea in cazul asta.Si cum se procedeaza in cazul in care masina este pe numele unei rude:mama,tata,socri,frati,surori.

Publicat

La iesirea din tara in spatiul comunitar am avut nevoie doar o singura data in 5 ani si peste 25 de iesiri.

La intrarea in Turcia iti trebuie o procura speciala tradusa in turca.

Daca nu e masina mea, eu mi-as face decat sa merg la risc sa mi se strice planul, concediu sau servici, nu merita pentru cateva minute

Publicat

Buna seara! Am fost oprit de politie atat in Austria cat si in Ungaria si nu mi-a fost solicitata vreo procura. La intoarcere in Romania politistul de frontiera roman m-a intrebat a cui este masina, i-am raspuns ca este a socrului meu si acesta a fost sfarsitul conversatie, nu mi-a fost solicitata procurai. Cum spunea domnul de mai sus, better safe than sorry.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.