Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Distrugere autoturism si bloc tinut in teroare

Toma333

Question

Salut!

Am nevoie de sfaturile dumneavoastra ca de apa si va multumesc anticipat pentru eventuale indrumari! Problema se prezinta in felul urmator...de vreo 2 ani in curtea blocului s-a aciuat un grup de tineri fix in fata usii de acces in bloc. Stateau acolo si fumau, se bea, am inteles de la vecini ca se si drogheaza, galagie, limbaj de sant. Neplacut asa cum era nu am bagat prea tare de seama (griji, probleme, stresul zilnic.....ma duceau cu gandul departe de a realiza cat de serioasa este chiar si problema aceasta) Toate pana cand aproape ca nu mai puteai intra in bloc de cati de multi incepusera sa se stranga, plus ca avand acces in garajul subteran al blocului m-am trezit si cu masina vandalizata. Unde mai pui ca ajunsesera sa imi sperie copilul de 3 ani cu caini, replicand ca le sperie copilu' cainele prin faptul ca plangea ingrozit. Din acel moment i-am invitat afara din incinta blocului. Miscare pe care am facut-o de cateva ori in completare cu plangere la politie sectia 4 direct la comandant pe marginea faptului ca se strang si terorizeaza un bloc intreg. Am mai facut o plangere penala si in ceea ce priveste vandalizarea autoturismului. Mentionez ca exista un cap al gastii respective si din pacate mi-e vecin in bloc. Un pusti pe care l-am mentionat in plangerea penala de distrugere. Acum...rezultatul este ca domnul comandat al sectiei 4, un om extraordinar de altfel, ne-a scapat de ei de acolo. Au fost chemati la sediu pentru declaratii si vad ca nu se mai strang unde o faceau.......................  Din pacate s-au mutat in garajul subteran al blocului. Am inteles de la vecinii de la etajele inferioare ca fac "petreceri" noaptea acolo, dimineata gasesti maldare de cutii de bere si fel de fel goale, plus ca bubuie cu tot ce prind pe acolo Bineanteles ca usile sunt atractia principala fiind metalice, acceleraza motoarele masinilor cu care intra acolo....cam ca la nebuni. Ce ma sfatuiti sa fac...nici eu si nici restul vecinilor nu mai avem nici rabdare si nici intelegere pentru situatia asta.

Va multumesc!

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Membru

Daca nici dvs. si nici restul vecinilor nu aveti "rabdare si intelegere" pentru aceasta situatie atunci cine le permite accesul in garajul subteran al blocului (inclusiv cu masini) avand in vedere portile metalice la care ati facut referire(despre care presupun ca au un sistem de inchidere)?

Edited by RPG
  • 0

Desi cinic nu va invinovatesc, este de inteles, avand mai ales eventual o experienta intre fel si fel....ati punctat foarte bine, teoretic asa sta problema. Practic 90% din cele 17 apartamente sunt locuite de oameni destul de in varsta, plus ca dupa cum spuneam cel care este capul rautatilor este chiar si el locatar in bloc avand cheie si deci acces la garajul subteran care este comun. Revenind la problema s-a incercat un dialog cu respectivul de nenumarate ori, atat inainte de a apela la politie cat si dupa. Raspunsul este ca lui politia nu are ce sa-i faca, mai ales ...(imi cer scuze dar nu cunosc terminologia, incerc in cuvintele mele), el fiind si turnator pentru politie. Ma puteti acuza si personal de lipsa de actiune desi nu ar fi cazul dar......cu ce ne puteti ajuta pe noi locatarii blocului nr 55 din Athanasie Enescu sector 1. Trebuie sa intelegeti ca am ales ca si cale de actiune una legala, consider ca avand copii de crescut nu imi permit sa declansez vreo tragedie. 

• 0
  • Moderator

Spuneaţi mai sus că aţi apelat la secţia de poliţie şi aţi găsit înţelegere, iar problema a fost rezolvată parţial sau pentru o perioadă. Ce vă reţine acum să mai apelaţi la colegii noştri de la secţie sau de ce ezitaţi să o faceţi? 

• 0

Nu numai ca am gasit intelegere, dar colegii dumneavoastra au si rezolvat problema punctata de mine si toti vecinii mei, doar ca cei vizati si-au mutat locatia ..........sincer mi-e jena de oamenii aia (politisti) sa ma duc iarasi cu altele, or sa ajunga sa ma creada un reclamagiu.............plus ca ar mai fi si indolenta astora de se strang si fac tambalau. Ma gandeam sa facem o actiune in justitie (toti locatari impotriva vecinului nelinistit), o firma de paza (desi nu stiu daca ne-am permite) sau camere de luat vederi

Pentru o actiune in instanta ar fi material destul. Unui vecin i s-a luat masina cu totul pe sus prin garaj doar de distractie, altor 3 zgarieturi, mie toata partea laterala stanga a masinii zgariata, geamuri zgariate, far crapat, altuia turnat un sac de sare in compartimentul motor, furt de scule, sparte camere anexe ale garajului etc