Jump to content
POLITISTI.ro

Nelămurire caracterizare institutie de invatamant

Andreea5

Recommended Posts

Bună ziua. Am o nelămurire legat de caracterizarea pe care trebuie să o fac. Știu că nu e așa de importantă caracterizarea asta, but...

1- Trebuie să fie neapărat scrisă de mână?

2- Trebuie să conțină inițiala tatălui sau doar numele meu complet, ca în buletin?

3- Trebuie să îndeplineascã niște cerințe anume sau doar să fie scrisã de un profesor de la clasă?

Profesoara care mi-a făcut caracterizarea, mi-a făcut-o la calculator. Are ștampila liceului, număr de telefon etc., semnătura și numele profesoarei care mi-a făcut, numele doamnei directoare, ștampila și semnătura?

1. Caracterizarea eu am facut'o la calculator ,dar daca e scrisa de mana nu are nimic.

2. Trebuie sa contina doar numele tau din buletin

3. Trebuie scrisa de un cadru didactic care te cunoaste mai bine si trebuie stampilata si semnata .. eu zic ca e in regula caracterizarea ta

O poți scrie tu. Cauți un model pe internet cum ar trebuie să fie, mergi la școală să ți-o șemneze, ștampileze și să o înregistreze și ai terminat problema.

• 1 year later...

Buna seara. Am o intrebare pentru dumneavoastra: daca dintr-un anumit motiv nu pot lua caracterizarea de la ultima institutie de invatamant absolvita, ce pot face in situatia asta? Are vreo importanta ca anul trecut , cand am candidat, am avut-o la dosar si a fost vazuta de cei de la Resurse Umane? Multumesc anticipat pentru raspuns!

• Marius changed the title to Nelămurire caracterizare institutie de invatamant

aVlad daca ai acea caracterizare de anul trecut, o poti folosi si la urmatoarea sesiune de inscrieri, pentru ca nu are un termen de valabilitate. Nu conteaza ca a fost vazuta de cei de la RU. O poti folosi oricand pe cea care o detii in prezent. De asemenea, poti sa obtii alta caracterizare, indiferent de profesor, in cazul in care inca nu ai finalizat studiile liceale sau universitare, sau de la locul de munca, daca e cazul. Important este sa contina semnatura si stampila unitatii. Multa bafta!

Matte iti multumesc mult pentru raspuns! In cele din urma am gasit-o pe cea de anul trecut ! Nu de alta, dar aveam groaza sa ma duc iar sa vorbesc cu profesorul meu de la clasa:)). Multumesc inca o data!

• Upvote 1