Jump to content
POLITISTI.ro

Acuze privind distrugerea unor bunuri

Postare recomandată

Publicat

Salut tuturor .. .vreau sa va zic ca am o problema .. in comuna de unde sunt eu avem o sala de fotbal .. aceasta a fost facuta acum 3-4 ani .. iar de aproape 2 ani cred s-a furat mult si s-au disturs banci usi etc ... azi am fost la fotbal deoarece era usa deschisa si ploua afara .. ne-a prins primarul si vicele si au chemat politia .. noi am ramas acolo nu am fugit .. a venit politistii si ne-au luat pe fiecare in parte a le spunem numele data nasterii si numarul casei ... vreau sa va spun ca noi nu am distrus nimic acolo ... erau de mai mult timp  dar tot dadeau vina pe noi care doar ne jucam fotbal ca am facut ce era acolo a fost si directorul scolii care spunea ca a fost acuma 2 zile sa faca curat dar era o mizerie mare inclusiv bucati de paine pe jos iar un paznic de la scoala ( sala si scoala sunt separate ) a venit si a spus ca a fost acolo in urma cu cateva zile si  usa care duce spre vesitare era ca noua cand de fapt era distrusa de cand lumea ....ni s-a spus ca se va face ceva dosar si ceva de o amenda .. sunt panicat acum .. ma puteti ajuta , scuzati-ma daca nu m-am exprimat bine  sunt panicat . 

Publicat

sa imi spuneti ce credeti ca ne-ar putea face .. dace ne da amenda si cam cat ar fi ..

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.