Jump to content
POLITISTI.ro

Conditii si documente necesare pentru Admitere-2011

Elvis

Recommended Posts

Poate cineva care a terminat liceul in Belgia sa isi faca dosar pentru Academia de Politie?

Am cautat la conditiile de admitere pe site insa nu am gasit nimic referitor la aceasta situatie...

• Membru

Daca are diploma de BAC echivalata nu e nici o problema din partea lor. Problema e la persoana care a terminat acolo liceul cand o sa le ceara alora o caracterizare :)

• 1 month later...

Imi puteti raspunde si mie,mi-a spus cineva ca trebe sa merg in aprilie la IPJ pentru inscriere,sa depun un dosar,nu prea sunt in tema si de aceea am apelat la dumneavoastra,sa ma lamuriti.

• Moderator

Da, e bine sa mergi cat mai curand posibil si sa te interesezi ce documente sunt necesare pt concursul de admitere.

Nu uita ca o examinare psihologica se sustine in aceasta perioada.

• 3 weeks later...

Daca nu se afiseaza locurile pana atunci, te duci degeaba, pentru ca trebuie completata acea cerere la IPJ, cum ca vrei sa participi la concursul de admitere pe locul x, cu specializarea y. Daca locurile nu sunt... :rolleyes:

• Upvote 1
  • Downvote 1

Nu te ingrijora Valentinoo32, poate cel/cea care m-a inrosit stie exact cum merg treburile la minister, si ne lamureste si pe noi cum merge treaba... pai nu?!

Imi cer scuze pentru offtopic; relativ offtopic.

:emo-yessir:

Edited by VladM
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • 4 weeks later...

Din pacate nimic concret momentan.Sa speram ca vor afisa cat de curand,mai este putin pana la admitere si nu e corect sa ne tina asa.

• 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.