Jump to content
POLITISTI.ro

Am o formă uşoară de astm. Pot susţine examen la şcoala de poliţie?


simota

Recommended Posts

Buna

Sunt in clasa a XI a si anul viitor vreau sa dau la scoala de agenti de politie.Am o forma usoara de astm.Acest lucru ma va impiedica sa imi urmez visul?

Link to comment

Nu ne-ai spus totuși ce fel de astm ai, pentru că sunt mai multe forme de astm dintre care una este astmul indus de exercițiile fizice. Există  riscul să ai o criză de astm chiar în timpul susținerii probelor sportive.  Ca polițist trebuie să ai o sănătate foarte bună. Ca polițist lucrezi fie în căldură, fie în frig, fie în noxe de la autoturisme, toate acestea putând duce la agravarea bolii. Gândește-te că trebuie să fugi după  infractori ( și ăștia fug de rup pământul), iar când îi ajungi și trebuie să-i imobilizezi, datorită efortului depus ai o criză de astm. Ce faci? îi spui infractorului să stea cuminte până iei tu o gură de aerosli din inhalator?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.