avondidi Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 La completare declaratiilor de avere fata de ceea ce aveti in fisă fiscală, adaugati si norma de hrana? Link to comment
Moderator Marius Posted April 22, 2015 Moderator Share Posted April 22, 2015 Există nişte instrucţiuni de completare a acestor declaraţii de avere, iar acolo găseşti absolut tot ce te interesează. Link to comment
avondidi Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 Da. Exista un ghid d completare, dar dilema e alta. Pe fluturas ai rubrica cu norma de hrana care e prinsă în totalul de jos. Fisă fiscală indica venitul (net). Norma de hrana e prinsă pe respectiva fisă fiscală sau trebuie calculată si adunată (4-5+2+3+norma hrana). Link to comment
drAGO5 Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Si mu uitati de banii pentru echipament. Link to comment
Membru LGAbriel Posted April 23, 2015 Membru Share Posted April 23, 2015 (edited) Eu am făcut în felul următor: Am adunat rândul 7 cu rândul 11 din fluturas, iar rezultatul final l-am înmulțit cu 12. Pentru norma de hrană am înmulțit 24 lei cu 365 zile. Rezultatele le-am adunat intre ele împreună cu totii banii de haine primiti si ce a rezultat am trecut în declaratie. Edited April 23, 2015 by LGAbriel Link to comment
Moderator danpin Posted April 23, 2015 Moderator Share Posted April 23, 2015 Va trebui sa solicitati mai intai la Serviciul Financiar fisa fiscala. Venitul anual încasat = raportarea se face la anul fiscal anterior supus raportãrii. Se va include venitul net calculat prin raportare la fisele fiscale (FF1, FF2). Ca formulã de calcul: coloana 4 – coloana 5 + coloana 2+ coloana 3 Cel putin asa am gasit intr-un ghid, pe net. GhidCompletareDeclaratiiAvere&Interese_Sep2010.pdf Link to comment
Recommended Posts