Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Victima accident rutier trece de pietoni

alessia12

Question

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: mama mea a suferit un accident rutier in Vinerea Mare pe o trece de pietoni din Bucuresti sector 1. A fost dusa cu ambulanta SMURD la spital si a fost spitalizata pana ieri. Are mai multe diagnostice pe fisa din spital, am primit documentele necesare ptr a atesat ce tratamente i-au fost facute si vreau sa stiu care este procedura pe mai departe.

Am auzit ca poti face plangere impotriva soferului si poti face un dosar de despagibre pe RCA soferului.

Am primit de la politie un nr de dosar dar nu stiu ce sa fac pe mai departe.

Mama a iesit din spital dar nu se poate deplasa la politie sau unde este necesar deoarece durerile sunt f mari si sta pe sedative...deci nu poate sa se deplaseze ptr a face demersurile pe ai departe....

Multumesc!

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Primul lucru ce trebuie făcut în acest stadiu este obtinerea unui certificat medico-legal de la INML. Dacă doamna nu se poate deplasa, puteti merge dvs. cu toate documentele obtinute la externarea din spital.

• 0

Buna ziua,

Revin cu aceeasi problema...am sunat la politie sa ma interesez de dosarul intocmit de catre politie in ziua accidentului si mi s-a raspuns de catre cei de acolo ca dosarul respectiv nu a ajuns la ei. Sa revin maine...

Cum adica nu a ajuns la ei? Unde poate fi un dosar la care mi s-a dat numar chiar in ziua respectiva? Care este circuitul unui astfel de dosar ?

• 0
  • Moderator

Toate dosarele penale primesc un număr unic, iar acest număr unic se obţine de la Parchet. Cel mai probabil dosarul tău a fost trimis la Parchet pentru a primi acel număr unic. Numărul primit de tine este numărul de înregistrare intern din evidenţa poliţiei. Într-adevăr la Parchet lucrurile se mişcă ceva mai greu, durează ceva până se atribuie acel număr unic şi dosarul revine la poliţie.