Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere Academia de Politie 2011 FR

Postare recomandată

Publicat

Saptamana trecuta s-au afisat locurile pentru Academia de Politie - ZI dar nu si pentru FR. Am incercat sa sun la secretariat dar a intrat faxul iar la mail nu am primit raspuns. Are cineva idee despre locurile la FR? Nici pe site nu au mentionat ceva la aceasta sectiune. Multumesc

Publicat

Aceleasi probleme le-am intimpinat si eu am primit raspunsuri evazive care conduceau spre concluzia ca nu se mai scot. Acum nu stiu ce sa zic si anu trecut au aparut putin mai tarziu fata de cele la zi...am invatat un an de zile si acuma....

Publicat

Aceleasi probleme le-am intimpinat si eu am primit raspunsuri evazive care conduceau spre concluzia ca nu se mai scot. Acum nu stiu ce sa zic si anu trecut au aparut putin mai tarziu fata de cele la zi...am invatat un an de zile si acuma....

nu se mai scot locuri la FR la Academie decat pentru politisti.....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.