AndreiAI Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Saptamana trecuta s-au afisat locurile pentru Academia de Politie - ZI dar nu si pentru FR. Am incercat sa sun la secretariat dar a intrat faxul iar la mail nu am primit raspuns. Are cineva idee despre locurile la FR? Nici pe site nu au mentionat ceva la aceasta sectiune. Multumesc Link to comment
SkuriN Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 La FR doar politistii nu si civilii! Link to comment
zzeus23 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Aceleasi probleme le-am intimpinat si eu am primit raspunsuri evazive care conduceau spre concluzia ca nu se mai scot. Acum nu stiu ce sa zic si anu trecut au aparut putin mai tarziu fata de cele la zi...am invatat un an de zile si acuma.... Link to comment
gyk21 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Aceleasi probleme le-am intimpinat si eu am primit raspunsuri evazive care conduceau spre concluzia ca nu se mai scot. Acum nu stiu ce sa zic si anu trecut au aparut putin mai tarziu fata de cele la zi...am invatat un an de zile si acuma.... nu se mai scot locuri la FR la Academie decat pentru politisti..... Link to comment
AndreiAI Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Stiu ca sunt doar pentru politisti locurile la FR...dar nu apar. 1 Link to comment
Recommended Posts