Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Masina avariată în parcare


stefteo21

Question

stefteo21

Buna ziua, 

 

Azi dimineata am constatat ca masina mea a fost lovita in parcare de un vecin. Acesta si-a coborat automobilul de pe trotuar si a mi-a lovit spoiler-ul in spate, dreapta, a se vedea in poze. 

 

N-am reusit inca sa vorbesc cu el pentru ca nu a venit acasa, insa am 2 martori ca a fost dansul + dinamica parcarii este de asa natura incat nu putea fi altul… mai trebuie sa mentionez si de vopseaua alba care mi-a lasat-o pe masina - a lui fiind alba in totalitate. 

 

 

In cazul in care nu recunoaste evenimentul, am vreo sansa sa fac ceva pentru a nu-mi repara masina pe banii proprii?

 

Mentionez ca nu e doar zgariata, ci si un element din plastic pentru protectie a fost mutat din locul lui, nu stiu cat de bine se vede in poze. 

 

post-12838-0-22870300-1429531933_thumb.j

 

 

Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Moderator
Marius

Dacă ai asigurare facultativa (CASCO) a autoturismului o poţi utiliza, iar firma de asigurare rămâne să-şi recupereze cheltuielile de la cel vinovat.

Link to post
Share on other sites
 • 0
stefteo21

Din nefericire nu am CASCO pe masina, mi-ar fi fost mult mai usor asa… 

 

Plangere la politie nu cred ca pot sa fac pentru ca nu e o dauna impresionanta. 

 

Nici asigurarea lui nu cred ca ma ajuta pentru ca din povestile auzite asiguratorul ar face orice sa nu plateasca o dauna ori sa submineze cat mai mult costurile de reparatie…in cazul de fata, chiar daca ar accepta dosarul ca fiind valid nu cred ca as primi nici bani de un McPuisor… 

 

Singura solutie ar fi sa ne intelegem amiabil, ca oamenii… de aia m-am gandit sa intreb poate ar mai fi vreo solutie in afara de amiabila.

Link to post
Share on other sites
 • 0
razvan0209

In cazul intelegerii amiabile sunt multe mituri dar si eu am avut o zgarietura destul de mica, mai putin ca la tine si firma de asigurare a respectivului a virat banii ceruti de service (putin umflat pretul chiar, daca e sa ma intrebi pe mine) intr-un timp destul de scurt. Banuiesc ca depinde de la firma la firma dar daca ii ameninti putin ca faci plangere la ASF se vor da pe brazda oamenii :naughty:

Link to post
Share on other sites
 • 0
Mihai99

Salut! 

Am si eu o curiozitate, in urma cu cateva zile o prietena a zgariat intr-o parcare o masina, nu foarte rau, am luat is legatura cu proprietarul o sa se rezolve dar am o curiozitate din cauza faptului ca era o parcare privata in curtea unei cladiri de birouri si eu nu l-am vazut pe om sa lucreze acolo, era noapte si nu era parcat in locuri de parcare era putin parcat in drum si era noapte, mai avea si masina neagra. Acum vine intrebarea mea, este totusi vina ei ca a zgariat masina omului, dar totusi nu e si vina lui pentru ca a parcat unde nu avea voie si putin in drum?

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Membru
Alleycat

Salut!

Răspunsul, la curiozitatea ta de întrebare, este o altă întrebare: oare dacă tu nu stii ca să scrii sau să formulezi o frază, este vina ta sau a profesorilor, părinților, etc. care au "contribuit" la educația ta? plus că era și noapte, era în drum dar totuși în parcare și tu erai obosit... Aaaaa, și am uitat să menționez că era noapte...

Edited by Alleycat
Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Membru

Problema se pune altfel: care incalcare a legii a generat tamponarea ?

Masina prost parcata sau neatentia colegei ?

Daca colega nu trecea neatenta pe acolo, masina aia, chiar și prost parcata, mai era zgâriată? Nu.... 

Deci acum ai aflat cauza generatoare a "accidentului".

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.