Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari privind alegerea carierei


Recommended Posts

Salut! M am gandit sa devin politist insa sunt nelamurit de unele lucruri. In primul rand eu am o pasiune, muzica si as vrea sa stiu daca as putea dupa ce devin politist sa fac cumva ca sa am weekend-urile libere pentru a profesa muzica, deci sa am o a doua meserie intr-un fel. In al doilea rand as vrea sa stiu cum este dupa admitere la scoala de politie in general. Si inca ceva..ca sa ajungi la rutiera trebuie sa mai dai un curs ceva, sau cum? Multumesc!

Link to post
Share on other sites
 • Moderator
Marius

Nu prea merge şi lăutar şi poliţist. Programul nu îţi permite să cânţi la nunţi, botezuri şi alte chermeze, pentru că poliţia lucrează şi în weekend.
Orientează-te spre alt domeniu.

 • Upvote 4
 • Downvote 2
Link to post
Share on other sites
Andrada24

Merge si lautar si politist. Eu, spre exemplu, cant de ani de zile . Se pot gasi solutii pentru a impaca si capra si varza,asa ca pune burta pe carte si fa-te politist daca asta iti doresti . Best of luck !

 • Upvote 2
 • Downvote 9
Link to post
Share on other sites
bogdanCVB

V-ati face o seama politisti numai sa sariti gardul la Ciocarlia... In cazul asta, nu te mai chinui sa ajungi politist.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites
Sache

Salut! M am gandit sa devin politist insa sunt nelamurit de unele lucruri. In primul rand eu am o pasiune, muzica si as vrea sa stiu daca as putea dupa ce devin politist sa fac cumva ca sa am weekend-urile libere pentru a profesa muzica, deci sa am o a doua meserie intr-un fel.

Dar de ce politist si nu profesor sau orice altceva, iar atunci poti sa si canti? De ce nu ramai la pasiunea ta? Este mai bine pentru toti!

Munca de politie se face cu pasiune, cu daruire, cu sacrificii, nu cantand! Nu avem nevoie de purtatori de uniforma de politie, ci de politisti!

Sunt destui "politisti" soferi, bucatari, muzicanti, sportivi, contabili, medici, asistenti in MAI! Nu mai avem nevoie de altii, nu te supara!

 

 

Merge si lautar si politist. Eu, spre exemplu, cant de ani de zile . Se pot gasi solutii pentru a impaca si capra si varza,asa ca pune burta pe carte si fa-te politist daca asta iti doresti .

Nu zau! Din curiozitate, daca chiar esti politist spune-ne si noua la ce structura lucrezi? Si, apropo, cum ai ajuns politist?

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.