Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Teapa cu o piesa de calculator pe olx

andreimirita

Question

Buna ziua, treaba sta in felul urmator, am gasit pe olx o placuta ram(memoria calculatorului) am vorbit cu vanzatorul a spus ca totul e perfect functional, avea poze..etc. L-am pus sa imi trimita prin posta, si surpriza la sosirea coletului era absolut gol. Am dat 200 roni pe un colet gol, am numarul lui de telefon, adresa lui si conversatiile lui cand imi spune ca imi trimite ramul respectiv, insa nicio dovada in coversatie in care recunoaste ca nu mi-a trimis nimic, el continua sa imi spuna ca imi bat eu joc de el si ca il mint. Intrebarea mea ce as putea face, nu am absolut nicio dovada in legatura cu ce a fost in colet, ce pot face? Multumesc!

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Îţi vine să crezi ce scrie pe acest "minunat" site OLX:

Citat:

Cumparatorul verifica produsul inainte de plata

Prin serviciul "Livrare cu verificare" vanzatorul ofera posibilitatea cumparatorului sa deschida si sa verifice timp de 5 minute coletul inainte de a plati.

Dupa ce cumparatorul a verificat coletul, el achita contravaloarea sa agentului Cargus, iar banii sunt returnati in siguranta catre vanzator tot prin curier.

De ce nu ai verificat coletul înainte să plăteşti?

PS: Nu merge "Bună ziua" când postezi la ora 00:37

• 0

Imi pare rau, buna seara! Fiindca prin posta nu se poate verifica. Vreau sa stiu decat daca pot sa rezolv ceva, sa imi recuperez banii, si daca nu macar sa primeasca respectivul o amenda sau dosar penal!

• 0

Am 20 de ani, iar teparul este un pusti de 17 ani! Nu stiu eu pe voi va intreb o sa stau asa cu mainile in san?

• 0
  • Moderator
On 11 aprilie 2015, 12:14:21, andreimirita a scris:

o sa stau asa cu mainile in san?

De ce nu le bagi în buzunare? Nu e bine să stai cu ele în sân.

Simpla afirmare a unui neadevăr sau publicitatea mincinoasă NU pot fi considerate ca fapte tipice de înşelăciune, aşa cum e prevăzută această faptă în legislaţia penală.

Deşi există posibilitatea să optezi pentru verificarea coletului înainte de a plăti, pe româneşte să-ţi iei nişte măsuri de precauţie minimale, nu ai făcut-o, iar acum ai pretenţia ca autorităţile statului să-ţi recupereze paguba, pentru că tu ai fost naiv.

Uite ce scrie în Dex:

OM NAIV - bleg, bolovan, botanist, bulache, Bulă, fazan, fleț, fraier, gâscă bună de jumulit, gorobete, gușter, mocan, pampalache, papagal, popândău, turcafleț, etc.

Dacă ai fi fost isteţ, ai fi căutat pe forum discuţii similare, iar dacă le-ai fi citit te lămureai cum stă treaba şi nu te mai făceai de râs. Câteva exemple:

• Upvote 2