Jump to content
POLITISTI.ro

Restituire placute inmatriculare provizorii


OviU

Recommended Posts

Buna ziua,

 

Din toamna/iarna, am 3 seturi de placute de inmatriculare provizorii expirate. Intrebarea mea este: le-as putea restitui Directiei Inmatriculari Auto, le vor primi, au ce face cu ele? Chiar la intamplare, la gunoi, nu le-as arunca. :)

 

O zi buna!

Link to comment

Poti sa mergi la ei. Au o foarfeca cu care poți sa tai plăcutele si astfel poți fi sigur ca vor ajunge la un centru de reciclare.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Nu se mai restituie contravaloare numerelor provizorii de câţiva ani. Dacă vrei să le arunci, este bine să le distrugi înainte.

Link to comment

Nu era vorba de restituirea contravalorii, ci doar de un mod de a ma "scapa" de ele intrun mod sigur.......probabil voi merge pe varianta lui 25tess, sau le voi taia eu si duce la un centru de reciclare. Multumesc pentru raspunsuri!

Link to comment
  • Moderator

Dacă ai părinţi ori bunici la ţară, poţi să le tai pe jumătate şi să le dai unor vecini sau cunoscuţi ce folosesc atelaje pentru a le monta în partea din spate. În felul acesta vor fi mai vizibili pe timp de noapte.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.