Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Cu dovada inlocuitoare se poate circula in strainatate?

Roxie

Question

Buna seara,

Saptamana trecuta cineva mi-a sters aripa masinii in trafic, el nu s-a oprit atunci, nu i-am vazut numarul, iar eu nu am declarat la politie accidentul, dar a facut-o vinovatul. Am fost la politie, mie mi s-a luat carnetul pt ca nu am declarat accidentul, si am acum dovada provizorie cu drept de circulatie pt o perioada de 15 zile. Eu la sfarsitul saptamanii plec pentru 5 zile in Turcia, si nu stiu cum sa procedez pentru a circula in legalitate pe aceasta perioada in strainatate, (si pe deasupra si intr-o tara non UE)
Se poate da o declaratie pe propria raspundere la notar cum ca in aceasta perioada voi fi plecata din tara (si ma intorc inainte sa imi expire dovada inlocuitoare) si in baza ei sa imi fie returnat provizoriu carnetul pentru plecarea din tara?
Va rog sa ma ajutati cu indrumari cum pot proceda pentru a putea conduce in legalitate in Turcia si Bulgaria.
Multumesc anticipat pentru ajutor.

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Va rog sa ma ajutati cu indrumari cum pot proceda pentru a putea conduce in legalitate in Turcia si Bulgaria.

Multumesc anticipat pentru ajutor.

Sa astepti redobandirea permisului, doar atunci poti circula in legalitate

• 0

Buna ziua ám intrebare permisul meu este suspendat din2011 sí prelungesc lunar acum vreau sa ma duc in ungaria pot sa conduc cu dovada daca este prelungita multumesc pt raspuns