Jump to content
POLITISTI.ro

Propunere pentru o arie cu acces limitat doar politistilor

Marius

Recommended Posts

• Moderator

Propun crearea unei sectiunii in cadrul forumului, care sa aiba accesul limitat doar pentru politisti.

Astfel putem dicuta acolo mult mai deschis despre problemele cu care ne confruntam.

Ce parere aveti?

• Upvote 2

Eu ma abtin, desi pe alte forumuri nu sunt exclusi politistii din anumite topicuri. Nu ma dau politist, credeam ca pot invata ceva de aici.

• Moderator

Sustin si eu o astfel de initiativa, dar cred ca cea mai mare problema va fi selectarea userilor ce pot avea acces intr-o astfel de arie.

Cea mai sigura modalitate ar fi recomandarea unui coleg, care sa-si si asume raspunderea ca respectivul este intradevar politist.

Ar mai fi si posibilitatea ca in urma analizarii posturilor unui user sa ne dam seama daca omul e sau nu politist. Dar aici pot aparea erori. Putem face eventual un topic separat in care sa se posteze cereri in acest sens.

E destul de delicata problema ... :hmmmt:

Domnule Sony daca nu o sa puteti vom face miting sa primiti aprobarea. Ma intreb ce o sa faca copjob? :ner:

Facem verificari si vedem ... :P

Oops, mai bine nu mai spun nimic. E ilegal sa te dai drept politist, n-as vrea sa ajung "dincolo" :unsure:

• Member

Confirmare pe un numar de interior dar la un aparat care are display să se vadă de unde sună!

Ar fii interesantă şi o astfel de secţiune, dar să înţeleg că forumul igpr nu ajunge? :D

Eu sustin ideea unui forum liber, cu access public oarecum deschis. Forumul IGPR eu zic ca e destul de closed pentru alt gen de discutii. Parerea mea!:)

• 4 weeks later...

Salutare!

Si eu sunt de parere ca aceata idee este buna, chiar daca nu sunt politist.

Ca posibilitate de recunoastere a politistilor eu vin cu urmatoarea idee:

- Fiecare Politist sa trimita adminului sau moderatorului acelei sectiuni o poza cu insigna sa (sau orice altceva la care au acces doar politistii).

Numai bine,

Cristian

Edited by backrip

• Administrator

Interesanta propunere Cristian. Multumim. :)

In functie de cum imi va permite timpul voi creea si o sectiune unde accesul sa fie limitat doar politistilor.

Totusi, mai astept si alte pareri pertinente de la voi, privind modul de selectie pentru a se acorda sau nu acces in aceea sectiune ce se va creea. Cu cat mai multe pareri, cu atat mai bine.

Interesanta propunere Cristian. Multumim. :)

In functie de cum imi va permite timpul voi creea si o sectiune unde accesul sa fie limitat doar politistilor.

Totusi, mai astept si alte pareri pertinente de la voi, privind modul de selectie pentru a se acorda sau nu acces in aceea sectiune ce se va creea. Cu cat mai multe pareri, cu atat mai bine.

Interesantă propunere, dar sper că dacă se va aprobă (nu sunt împotriva) să putem couminca la fel de bine cu adevăraţii poliţişti în aeriile deschise pentru toţi utilizatorii.

• Administrator

Incepand de astazi avem o sectiune privata in are vor avea acces doar membrii forumului despre care stim sigur si ne-am asigurat ca sunt politisti, adica sunt angajati ai Politiei Romane, respectiv ai IGPR.

Am creeat aceasta sectiune la propunerea membrilor acestui forum si pentru a oferi posibilitatea politistilor de a comunica intre ei intr-un spatiu privat. Discutiile de pe celalalte sectiuni ale forumului nu vor avea de suferit si voi sustine in permanenta dezvoltarea ariilor in care au acces toti membri forumului.

Pentru inceput accesul in aceasta noua sectiune il voi acorda individual.

Principala si cea mai uzuala modalitate prin care ma voi asigura ca sunteti politisti, va fi ca un membru ce are deja acces acolo, sa va cunoasca personal si astfel sa ne ofere o minima garantie ca sunteti angajat al Politiei Romane. Nu ma intereseaza sa aflu date cu caracter personal, doar doresc sa ma asigur ca dvs. sunteti si in realitate ceea ce afirmati.

De asemenea o alta modalitate, dar ceva mai anevoioasa, prin care puteti obtine accesul in aceea arie este sa postati o minima solicitare pe forumul IGPR aflat pe Intrapol, unde exista deja un topic deschis de un coleg, cu titlul: Politisti.ro - forumul politistilor de pe Internet, aflat in sectiunea Generalitati. Va rog sa postati acolo username-ul cu care activati aici.

Pe parcurs vom imbunatati aceste reguli de selectie si cu ajutorul sau ideeile voastre.

• Moderator

Mai am o propunere cu privire la modul de acces in aceasta sectiune.

Pentru cei care sunt politisti si doresc sa aiba acces la aceasta sectiune, sa timita un mesaj personal Administratorului, in care sa spuna locul unde lucreaza si alte asemenea informatii (scoala absolvita, experineta profesionala etc.), fara insa a oferii date de indentificare personala, cum sunt numele complet, cnp-ul etc.

Oricum, am citit in Regulamentul forumului:

Forumul Politisti.ro protejeaza intimitatea si confidentialitatea userilor.

Administratorul acestui forum nu va dezvalui niciun fel de informatii despre utilizatorii sai catre terte parti fara acordul prealabil al acestora.

De asemenea, utilizatorii acestui forum au obligatia de a pastra confidentialitatea asupra numelor reale ale userilor. Dezvaluirea unor date personale, pe acest forum, este o decizie personala si apartine exclusiv persoanei care face dezvaluirea.

si presupun ca ramane valabil acest lucru si in privinta acestor solicitari.

Sunt de acord cu propunerea.confirmarea pe forumul IGPR aflat pe Intrapol,sectiunea Generalitati/ Politisti.ro -

pentru o confirmare nu ne trebuie acces permanent.dar numai pentru o sectiune privată

În rest la liber pentru toata lumea,ce avem de ascuns.Dacă vrem sa popularizam ce facem,cu ce ne confruntam,ce neajunsuri sunt,cit de grea sau uşoară este munca noastră,haideti sa ii lasam sa fie cu noi.

Eu zic ca si parerea lor contează.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.