Jump to content
POLITISTI.ro

Donatie personala de pc si imprimanta pt politie

Postare recomandată

Publicat

Buna tuturor

Dupa 15 ani de lucru in politie in strada se pare ca voi lucra la birou

Ca peste tot in politie dotarea lasa de dorit

Prin urmare doresc sa va intreb daca pot sa donez la inspectoratul de politie la care lucrez un pc si o imprimanta pt a-mi usura munca

Multumesc

• Membru
Publicat

da poti. daca esti cumva din Buc, gasesti pe SCI modele de raport si conditii.

Publicat

Calculatorul este obligatoriu, imprimanta daca vrei sa iti incarce cartusele inspectoratul.

• Membru
Publicat

Problema cu donatia e ca nimeni nu-ti garanteaza ca il vei folosi tot tu acel calculator. Cea mai buna varianta e cea a unui contract de comodat cu unitatea de politie.

• Moderator
Publicat

Nu cred ca vor accepta un contract de comodat pentru PC, daca acesta urmează să fie conectat la reţea şi să aibă şi nivel de secretizare.

• Membru
Publicat

Eu am vazut cazuri. Bine, asta a fost acum 2-3 ani si, evident, contractul era pe o perioada mare, de ordinul anilor.

• Moderator
Publicat

Pana la a sari sa vii de acasa cu dotarile, mai bine vezi care e situatia la noul loc de munca si in functie de necesarul de materiale, fa un raport prin care soliciti dotarea cu statie de lucru, monitor, imprimanta, etc., pentru buna indeplinire a atributiunilor din fişa postului.

Vezi ce ti se raspunde .

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.