Jump to content
POLITISTI.ro

Permisul de conducere se poate obţine în scoala de poliţie?

Alex123

Recommended Posts

Stiu ca poate-mi fac griji degeaba si nu ar trebui sa ma intereseze asta acum , dar va bombardez cu niste intrebari:

Permisul de conducere se mai poate obtine in scoala de la campina ? (am vazut o discutie aici dar era destul de veche)

Esti obligat sa-l iei ? (adica nu poti sustine examenul final la scoala fara permis de conducere?)

Si daca esti obligat sa-l iei , trebuie neaparat in scoala facut ? Sau oriunde , numai sa-l iei ?

Am inteles ca orele de curs(permis) s-ar face in Campina si examentul final s-ar sustine in Ploiesti.

Mi se pare o aberatie daca e asa.

Sunt de acord ca un sofer trebuie sa mearga pe orice drumuri dar sa fim seriosi , 30 de ore de condus cate se fac acolo nu te fac sofer.

Mentionez ca nu voi avea treaba cu rutiera.

Edited by Alex123
  • Moderator

Există deja un topic în care se discută despre acest subiect:

Citeşte acolo, iar dacă mai ai şi alte întrebări / nelămuriri, te rog să postezi în topicul respectiv.

Esti elev? Cand vei termina si vei fi repartizat la un post de politie, VEI AVEA treaba cu rutiera fie ca vrei fie ca nu. :)

Este obligatoriu ca fiecare elev pana la sfarsitul anilor de studiu sa obtina permisul de conducere. Dar, nu inteleg, de ce sa dai bani la o scoala de soferi cand poti sa iei permisul pe gratis in timp ce esti elev la oricare din scolile de politie?

Succes.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.