Jump to content
POLITISTI.ro

Miting la Camera Deputatilor


gigabyte

Recommended Posts

Biroul Executiv Central al SNPPC a hotarat ca pentru data votarii legii privind disponibilizarile in MAI in Camera Deputatilor sa organizeze un miting de protest in fata Camerei. Pentru ca nu avem data votului - dupa cum stiti, parlamentarii puterii pot baga pe sub mana pe ordinea de zi - in intervalul 09.05.2011 - 20.05.2011 am solicitat aprobarea pentru miting, urmand ca noi sa anuntam din timp ziua desfasurarii votului.

In acest sens, solicitam tuturor celor lezati de aceasta lege (politisti, jandarmi, pompieri, familiile acestora precum si cetatenii care vor resimti efectele pe propria lor piele) sa participe la miting.

Pe forumuri si in discutiile directe cu colegii, cu totii se arata dispusi sa reactioneze, sa lase deoparte indiferenta si sa arate ca nu pot fi manipulati de o mana de parveniti politici.

Deci, SNPPC cheama la proteste pe cei care, in timpul liber sau in concediu sunt dispusi sa arate ca le pasa de viitorul lor!

Va multumesc!

Link to comment

Gyga o sa fie cam dificil pentru noi cei din tara ca nu stim o data precisa , insa bucurestenii care la toate mitingurile de pana acum au cam stat la televizor ar trebui sa-si rupa cateva ore din timpul lor pretios. Daca adunam politisti, jandarmi si pompieri din bucuresti cred ca sunt aproape 7000.

Parerea mea.

  • Upvote 1
Link to comment

Ai dreptate Elvis. Eu de la Olt m-am dus de 4 ori la mitinguri in Bucuresti pentru drepturile noastre. Cand ma aflam la miting luam legatura cu unii colegi care stiam ca lucreaza in Bucuresti ca sa vina si ei la miting, iar acestia nici nu se deranjau sa "coboare" in piata invocand diverse motive. Daca nu avem educatia necesara ca sa ne cerem drepturile asa vom pati de fiecare data. E vina noastra ca nu ne mobilizam, in general. Si Doamne fereste, ca in ritmul asta vom aduce bani de acasa ca sa mergem la servici... :(

Link to comment

Liderii de sindicat din teritoriu pot organiza miting local in fata prefecturilor, in ziua votarii, in toata tara.Dar dupa cum s-a vazut nu exista spirit de colegialitate din partea unor membri si lideri.Mai bine la caldurica si fara griji.Vorba aia poate nu sunt eu cel disponibilizat.

Link to comment

GIGABYTE de ce acum miting? de ce pana acum sindicatele nu au luat nici o pozitie? doar noi am platit cotizatia in fiecare luna! si asteptam ca sindicatele sa ne apere drepturile! Cu acest miting ce sperati domnilor din sindicate sa faceti? La felul cum ne reprezentati o sa parem iarasi niste bufoni!

EU VOI FI PREZENT LA MITING (dar se puteau face mitinguri mai din timp, nu acum cand deja consider ca e prea tarziu)

  • Upvote 3
Link to comment

Pai daca nu se stie data, cum, Doamne iarta-ma, sa organizezi un miting de proportii? Sau e praf in ochi din partea sindicatelor, ca sa vedem noi, membrii, ca : "uite domnule, noi ca sindicat ne facem treaba". Dar pana acum , de cand se vorbeste de disponibilizari, de ce nu au miscat nimic? Ia sa fi facut mitinguri saptamanal, la Guvern, ca doar fonduri sunt in visteriile sindicatelor, tocmai pentru asa ceva!

Link to comment

In Camera Deputatilor s-a votat amanarea votului pentru legea disponibilizarilor pentru saptamana urmatoare, 16-20 mai.Nu va mai avea loc mitingul de maine, 10.05.2011, urmand sa aiba loc in ziua votului. :emo-yessir:

Link to comment

S-a amanat mitingul pentru o data anterioara, am fost anuntat acum de catre liderul nostru, mama lor de mafioti, au schimbat data de vot , le este frica , la noi in Timis la I.J.P.F. sefii au insistat sa cunoasca oamenii care vor merge la miting!

Link to comment

Mitingul organizat de SNPPC, va avea loc marti 17.05.2011, incepand cu ora 09.30, pana la ora 14.00. Rugam colegii, sa participe, sa aratam ca politistilor le pasa de ceea ce se intampla cu ei, cu familiile lor, cu siguranta concetatenilor!

Link to comment
  • Moderator

Ministrul Administratei si Internelor, Traian Igas, a declarat azi la Realitatea TV ca fiecare politist, care este membru de sindicat, are dreptul sa protesteze, adaugand ca reorganizarea structurilor si modernizarea lor va continua cu sau fara sprijinul sindicalistilor.

"Cred ca, pana la urma, sindicatul nu a facut prea multe pentru aceasta categorie profesionala si a pierdut din credibilitate in fata celor pe care ii reprezinta", a declarat Traian Igas

Link to comment

Cu alte cuvinte, actiunea de azi e un fel de frectie la piciorul de lemn, daca disponibilizarile si reorganizarea vor continua . Trist.....

Link to comment

E o dovada clara si dureroasa ca ce s-a dorit s-a realizat, divide et impera functioneaza perfect ...sindicatul a fost decimat fara drept de apel !

Link to comment

S-a dovedit a nu stiu cata oara ca Bucurestiul din punct de vedere sindical nu a contat ,nu conteaza si nici nu va conta.

Tot cu ,,prostii" din tara faci treaba.

Link to comment

ptr ca in Bucuresti este business-ul :) vezi cazul Petcu (singurul ptr care sunt indicii) insa as pune pariu ca nu este singururl care a pus botu' la diferite afaceri. oameni este si ei, nu? :)

Link to comment

Care "prosti" Elvis? Nu vezi ca nici in teritoriu nu mai sunt? Oamenilor le este teama sa mai protesteze, datorita amenintarilor primite din partea sefilor, a listelor facute , a rapoartelor pe care trebuie sa le faca cu precizarea expresa ca sunt liberi in contul orelor lucrate suplimentar si ca merg la Bucuresti, a baietilor cu ochi albastri care ne urmaresc peste tot,etc. Liderii de sindicat nu mai insista, pentru ca nu vor sa ii aiba pe constiinta pe oamenii care merg la miting.Daca liderii sunt oarecum aparati de functia detinuta in sindicat, pe ceilalti nu ii mai sprijina nimeni.Ar trebui sa fie mai insistenti si vizibili la astfel de miscari sindicale cei care se" stiu cu musca pe caciula ", care oricum nu prea mai au ce pierde, dar care vor putea pastra serviciul daca legea nu va fi adoptata. Cand va fi prea tarziu, vor protesta din partea fostilor politisti, a politistilor disponibilizati si nu a celor activi, insa atunci chiar nu vor mai fi auziti si nu vor mai avea sprijin. Nu inteleg de ce nu iau atitudine si ofiterii cu vechime si cu coloana vertebrala, pentru ca si ei vor avea multe de pierdut. Prea multa slugarnicie si pupincurism din partea unor oameni de la care se cere onoare si demnitate. :hmmmt:

Edited by drAGO5
  • Upvote 4
Link to comment
  • Moderator

Daca liderii sunt oarecum aparati de functia detinuta in sindicat

drAGO5, tocmai a cam zburat puiul cu ata cu tot si in privinta liderilor de sindicate. Au fost eliminate din lege toate prevederile ce ofereau protectie liderului de sindicat.

Detalii gasiti aici:

Link to comment

Oamenilor le este teama sa mai protesteze, datorita amenintarilor primite din partea sefilor, a listelor facute , a rapoartelor pe care trebuie sa le faca cu precizarea expresa ca sunt liberi in contul orelor lucrate suplimentar si ca merg la Bucuresti, a baietilor cu ochi albastri care ne urmaresc peste tot,etc. Liderii de sindicat nu mai insista, pentru ca nu vor sa ii aiba pe constiinta pe oamenii care merg la miting.Daca liderii sunt oarecum aparati de functia detinuta in sindicat, pe ceilalti nu ii mai sprijina nimeni.

Dragos vei fi surprins.

Cel putin la Dolj vor pleca cei care au stat pe burta si nu prea au fost la mitinguri.

Asa ca asta cu listele este tot o legenda.

Link to comment

Pentru cei 200 de participanti ( fara manechinele de carton ) din care 150 erau prea batrani sa mai fie politisti dar macar purtau veste cu SNPPC. :))

Totusi cand mama masii se voteaza Legea aia ca nu mai inteleg de ce o tot amana din moment ce au programat votul.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.