MarsiasCristian Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 (edited) Salut , stiu ca s-a mai postat aceasta intrebare , insa as vrea si alte pareri in legatura cu asta. As dori ca anul acesta sa ma inscriu la scoala de agenti Vasile Lascar si sa-mi cumpar niste carti de gramatica romana si engleza . Imi poate recomanda cineva anumite carti(de teorie si grile) pentru examenul la limba romana si engleza? (usor de inteles si eficiente , sunt dispus sa invat non-stop ca sa iau aceste examene) . Ma gandeam ca la lb. romana sa cumpar cele doua volume ale lui Alexandru Petricica , insa la engleza nu stiu . Multumesc anticipat ! Edited March 20, 2015 by MarsiasCristian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BGeorge Posted March 20, 2015 Membru Share Posted March 20, 2015 Citeste: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminapopei Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Un indrumator pentru partea scrisa ( limba engleza) m-ar interesa si pe mine, ma puteti ajuta va rog frumos? ( precizez ca vreau sa dau la anul la una din scolile de agent de politie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts