Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Retinere acte pentru numere provizorii/rosii

Iluziioptice

Question

Buna ziua ! Numele meu este Andrei , sunt din Buzau si as vrea sa va adresez o intrebare :
Am fost astazi 18.03.2015 la SRPCIV Buzau pentru a atasa o cerere pentru numere rosii . Taxele sunt platite tot , actele traduse , legalizate + copii . Ma duc la ghiseu , se uita d-l de acolo peste acte si constata la un moment dat ca nu este bun contractul de vanzare cumparare care l-am facut in Germania cu proprietarul . (Este vorba despre un Opel Vectra , cu o suma modica de 800 Euro) . S-a dus la comandant , a aratat actele si mi-a spus comandantul dupa aceea ca mi se va intocmi un dosar penal pentru acte false . I-am explicat situatia , aceea ca acela este actul original de provenienta , singura chestie e ca a fost semnat in totalitate cu pix negru . 
Mi-a retinut toate actele care le aveam si nu a vrut sa imi spuna absolut nimic . Ce este de facut in acest sens ? Nu mi-a dat la mana nici macar un proces verbal . Are oare dreptul sa imi retina actele originale asa pur si simplu ? 
Va rog frumos daca se poate sa imi raspundeti . Eu nu lucrez in tara si nici inafara . Sunt student la universitatea din Berlin si trebuie pe la jumatatea lunii aprilie sa ma intorc in Germania , asa ca nu prea as avea timp sa umblu prin instante de judecata . Ce ar fi de facut in acest caz ? Eu niciodata nu am inmatriculat o masina in tara pe numele meu si nu cunosc in totalitate procedura .

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Este ceva putred acolo.du te luni in audienta la seful serviciului di o sa te lamureasca. Ai cumparat tu masina ditect de la proprietar? Sau intermediar?

Edited by ciopy23