Jump to content
POLITISTI.ro

Retinere acte pentru numere provizorii/rosii


Iluziioptice

Recommended Posts

Buna ziua ! Numele meu este Andrei , sunt din Buzau si as vrea sa va adresez o intrebare :
Am fost astazi 18.03.2015 la SRPCIV Buzau pentru a atasa o cerere pentru numere rosii . Taxele sunt platite tot , actele traduse , legalizate + copii . Ma duc la ghiseu , se uita d-l de acolo peste acte si constata la un moment dat ca nu este bun contractul de vanzare cumparare care l-am facut in Germania cu proprietarul . (Este vorba despre un Opel Vectra , cu o suma modica de 800 Euro) . S-a dus la comandant , a aratat actele si mi-a spus comandantul dupa aceea ca mi se va intocmi un dosar penal pentru acte false . I-am explicat situatia , aceea ca acela este actul original de provenienta , singura chestie e ca a fost semnat in totalitate cu pix negru . 
Mi-a retinut toate actele care le aveam si nu a vrut sa imi spuna absolut nimic . Ce este de facut in acest sens ? Nu mi-a dat la mana nici macar un proces verbal . Are oare dreptul sa imi retina actele originale asa pur si simplu ? 
Va rog frumos daca se poate sa imi raspundeti . Eu nu lucrez in tara si nici inafara . Sunt student la universitatea din Berlin si trebuie pe la jumatatea lunii aprilie sa ma intorc in Germania , asa ca nu prea as avea timp sa umblu prin instante de judecata . Ce ar fi de facut in acest caz ? Eu niciodata nu am inmatriculat o masina in tara pe numele meu si nu cunosc in totalitate procedura .

Link to comment

Este ceva putred acolo.du te luni in audienta la seful serviciului di o sa te lamureasca. Ai cumparat tu masina ditect de la proprietar? Sau intermediar?

Edited by ciopy23
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.