Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Problema privind o sanctiune contraventionala la un meci de polo

Sebastian77

Question

Buna ziua , astazi am fost la meciul de polo Romania-Ungaria. Aveam un steag la mine negru pe care scria Romania1918. La intrare jandarmii m-au oprit si mi-au spus ca nu e voie cu el deoarece este mesaj negativ. (steagul nu era al meu) Am iesit afara si l-am dat mai departe. Am revenit inapoi la sala , mi s-a facut controlul iar domnii jandarmi mi-au luat datele spunandu-mi ca daca acel steag v-a fi afisat voi avea probleme. Am intrat la meci , ceilalti baieti au afisat steagul , au fost filmati iar la iesire unuia din ei i-a fost spus ca v-a primi amenda acasa. Sunt in aceeasi situatie odata ce s-a vazut pe filmare cine l-a afisat?

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Ne confunzi si te-ai rătăcit pe aici! Acest site este unul dedicat si frecventat de poliţisti, NU de jandarmi. Noi nu avem nicio legătură cu astfel de probleme ori situatii.

Jandarmeria asigură ordinea publică la întruniri şi manifestaţii (mitinguri, marşuri, demonstraţii, procesiuni, acţiuni de pichetare, activităţi cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative etc.) şi tot această instituţie efectuează intervenţia pentru restabilirea ordinii publice pe timpul desfăşurării manifestărilor publice, sportive sau a altor activităţi cu participarea unui public numeros.

În concluzie, caută un website dedicat jandarilor şi discută cu ei astfel de subiecte, pentru că aici nu e locul potrivit.

• Upvote 3