Jump to content
POLITISTI.ro

Forumul politistilor este prezent pe retelele de Networking?


Rookie

Recommended Posts

Salut!

Am gasit pe Facebook un user Forumul Politistilor la al carui profil sunt postate link-uri catre acest forum.

Intrebarea este daca respetivul are vreo legatura cu acest forum?

Link to comment
 • Administrator

Raspunsul este da, acel profil imi apartine si a fost creeat dupa cum bine ai intuit cu scopul popularizarii existentei acestui forum.

De asemenea am creeat si un grup denumit Politisti.ro in care accesul este restrictionat, facandu-se numai cu acceptul meu. Astfel este necesara aprobarea pentru membrii noi care doresc să se alăture. Oricine poate vedea descrierea grupului, dar numai membrii pot vedea Peretele, discuţiile şi fotografiile. Am ales aceasta modalitate pentru ca membrii grupului Politisti.ro sa fie in exclusivitate format din membrii acestui forum care au cont pe Facebook.

Astfel ca singura cerinta pentru a fi acceptat in acel grup este detinerea unui cont de membru si aici pe forum.

Deci daca aveti profil pe Facebook si dorititi sa va alaturati grupului Politisti.ro de acolo, va rog sa postati si aici imediat dupa solicitarea de a va alatura grupului, pentru ca eu sa stiu ca intredevar aveti cont si aici pe forum.

In felul asta ne putem asigura ca membrii acelui grup sunt numai membrii de aici de pe forum.

Link to comment
 • 2 weeks later...
 • Administrator

Bine ai venit pe forumul politistilor din Romania caba23! :)

S-a rezolvat si cererea catre grupul Politisti.ro.

Link to comment
 • Member

Am făcut şi eu(Mihai Ssz) solicitarea.

PS: săr-na de indicaţii

Edited by mihai770
Link to comment
 • 4 weeks later...

PROFILUL POLITISTULUI

Un politist trebuie sa aiba câte ceva din toti oamenii. Sa fie un “pacatos” si un “sfânt”, un “vagabond” si un “zeu”. Sa intre în locuri unde se comit toate pacatele lumii, dar sa nu savârseasca nici unul. Politistul este cel mai cautat, dar si cel mai putin dorit dintre oameni. Fiinta stranie careia i se spune “domnule” în fata si “câine” pe la spate. Lui i se cere sa fi atât de diplomat, încât sa poata potoli o disputa între doi indivizi, lasându-i fiecaruia sa creada ca a câstigat. Daca politistul este îmbracat la “patru ace” va fi considerat “snob”, daca nu va fi un “sleampat”. Daca se poarta amabil este un “crai”, daca nu este un “necioplit”. Politistului i se cere sa lupte cu doi tipi mult mai puternici ca el, dar fara sa îsi sifoneze uniforma si fara sa foloseasca forta. Daca o încaseaza este un “fricos” si un “pampalau”, iar daca-i, scapa vreo palma vreunui agresor, este o “bruta” si un “criminal”.

Un politist trebuie sa “stie tot”, dar “sa nu spuna nimic”. Lui i se cere sa descopere o crima pornind de la un amarât de fir de par. Ba chiar, sa afle numele vinovatului si locul în care se ascunde.

Daca îl descopera pe ucigas, înseamna ca a avut “un noroc chior”, daca nu este un “ageamiu”.

De multe ori politistul trebuie sa ia într-o secunda, o hotarâre pentru care un avocat experimentat ar trebui sa cumpaneasca bine luni de-a rândul. Lui i se cere sa fie “expert” în mânuirea armelor de foc, dar “sa nu foloseasca prea multe cartuse pregatindu-se”. Atunci când trage, trebuie “sa nimereasca infractorul” dar fara a-i pricinui vreun rau si apoi sa dea socoteala “de ce anume a tras”.

Politistul trebuie sa lucreze zi lumina pentru a descoperi un martor care “a vazut totul”, dar care refuza“ sa îsi aminteasca”.

El scormoneste în dosare si scrie rapoarte cu scopul de a stabili o “proba infailibila” care, va fi însa distrusa sau compromisa de savantii sai confrati din justitie.

Daca este avansat în functie, înseamna ca a avut “pile”, undeva sus, daca nu, este clar ca “nu-i un bazat”. Politistul trebuie sa fie asistent social, preot , psiholog, diplomat şi moaşă comunală ….

Un dur, dar si un genteleman Mai presus de toate , însa, i se cere sa fie un geniu si sa aiba o “viata de familie ireprosabila“, pâna la adânci batrâneti.

Asta, evident daca din întâmplare, apuca sa traiasca, pâna îsi vede copiii mari. Acesta este succint, profilul unui om caruia cei pe care îl ajuta, rareori, îi spun Prieten.

 • Upvote 4
Link to comment

Salut!

Am gasit pe Facebook un user Forumul Politistilor la al carui profil sunt postate link-uri catre acest forum.

Intrebarea este daca respetivul are vreo legatura cu acest forum?

Am dat si eu un "request to join"

Link to comment
 • 6 months later...
 • 3 weeks later...
 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.