-
Similar Content
-
By Epsilon
As dori sa intreb pe cei care sunt inscrisi pe specializarea Drept in cadrul Academiei de Politie sau pe oricine are amabilitatea sa ofere detalii despre ce inseamna sa indeplinesti calitatea de jurist si cat de mult se aseamana aceasta cu munca de politist.
Multi dintre cei ce urmeaza Academia de Politie sunt derutati cand vine vorba sa aleaga dintre Drept si OSP pentru ca nu le-a explicat nimeni cu ce se vor ocupa dupa terminarea celor 4,respectiv 3 ani de studiu.Acum cateva zile a fost exemplificata pe forum situatia unui elev care a regretat alegerea pe care a facut-o din motivul prezentat mai sus.
Ca viitor candidat al Academiei de Politie as vrea sa cunosc,prin bunavointa voastra,mai multe detalii inainte de a face o alegerea care imi va marca tot restul vietii
-
By Aurel90
Cred ca este o intrebare/o tema suprapopulata de nestiutori/incepatori,
pe scurt, daca am terminat o facultate la stat/la buget, mai am dreptul si mai pot sa
ma inscriu la o scoala de agenti de politie?
Va multumesc.
-
By bibsweek202
Salut, sunt elev in clasa a XI-a si vreau ca in viitor sa lucrez in domeniul 'narcoticelor'. Nu m-am interesat aproape deloc si de aceea vreau sa va intreb: Ca sa lucrez in acest domeniu, trebuie sa urmez o specializare din Academia de Politie sau pot face asta doar ca procuror in cadrul institutiilor precum DIICOT ?? Daca vreti, va rog, sa-mi enumerati si alte institutii asemanatoare.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.