Jump to content
POLITISTI.ro

Informatii retragere reclamatie

Postare recomandată

Publicat

Buna seara.Acum aproximativ o luna si jumatate am depus o sesizare catre politie romana.In sesizarea respectiva am rugat organele compentente sa efectueze verificari asupra unei persoane care solicita bani in anumite scopuri dar ii foloseste in scopuri personale.Majoritatea banilor ii solicita in conturile mamei sale,sau in mana nu in conturile asociatiei.Am fost invitat la sediul D.G.P.M.B de pe strada Principatele Unite pentru a da o declaratie si in scris.Am facut acest lucru.Din pacate mama a fost diagnosticata cu tumoare maligna la creier si a fost operata cu succes.In permanenta trebuie sa fie cineva cu ea acasa pentru o perioada destul de lunga probabil cat timp va dura recuperarea completa.In declaratie am specificat acest lucru si faptul ca numai pot sta la dispozitia organelor de politie pe viitor si daca este cazul retrag plangerea.Acum 2 zile am primit un plic de la inspectoratul general al politiei romane in care mi se aduce la cunostinta faptul ca sesizarea a fost directionata catre I.P.J Ilfov deoarece asociatia respectiva are sediul social pe raza judetului Ilfov.Este posibil ca domnii de la serviciul de investigare a criminalitatii economice sa se fi autosesizat si sa continue ancheta pe cont propriu ? Nu doresc sa primesc vreo amenda contraventionala in cazul in care nu ma pot prezenta pentru alte declaratii.

• Displace 5

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.