Jump to content
POLITISTI.ro

Teroristul Osama Bin Laden a fost ucis de fortele armate ale S.U.A.

Dan

Recommended Posts

Fiecare are dreptul la o opinie..si eu imi permit sa cred ca acest terorist si aceasta grupare terorista este o inventie a SUA.. N-ati vazut : cum s-a anuntat stirea cum dolarul s-a apreciat fata de celelalte monezi nationale.Eu zic ca este folosit de americani pentru binele propriu( sporirea increderii populatiei si a lumii in forta armata a SUA, motivarea unor miscari armate pentru eliminarea unor presupusi teroristi creati chiar de puterea SUA cand de fapt se urmaresc alte beneficii cum ar fi petrolul si destabilizarea puterii din Orientul Mijlociu care ameninta tot mai mult marile puteri ale lumii ,campania electorala ce urmeaza etc) .Sincer cred ca atentatele de la 11 septembrie 2001 au fost inca o regie perfecta facuta de americani.Suna putin asa a teoria conspiratiei..dar personal asta cred si mai cred ca sigur nu va fi ultima oara cand vom auzi de acest Bin Laden,oricum daca nu el va fi altul.Ceea ce e sigur e ca suntem prea mici ca sa stim astfel de lucruri.

Edited by sheriffu

L-am vazut pe domnul ministru Igas la tv ca spunea ca mareste nivelul de alerta terorista.

Ce m-a surprins este ca niciun reporter nu l-a intrebat cum si cu cine, ca politistii ii da afara.

• Member

....sau cu gardienii ...ori cu localii aia cu caschetele in cap peste cagule...

Edited by eti79ety
  • Upvote 2

Pai daca pun teroristii vreo bomba in vreun rond cu lalele? Cu localii bineinteles! Ca de noi , ceilalti , se vede treaba ca nu mai au nevoie!

• Moderator

Agentia de presa Reuters a publicat fotografii cu trei barbati ucisi in atacul de la casa lui Osama ben Laden.

Fotografiile au fost facute de catre un oficial pakistanez de securitate la aproximativ o ora dupa atacul asupra locuintei lui Osama ben Laden din orasul Abbottabad.

seal9.jpg

seal8.jpg

seal7.jpg

seal6b.jpg