Dan Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Osama Bin Laden, liderul si fondatorul retelei teroriste Al-Qaeda, a fost ucis de fortele americane in timpul unei operatiuni militare desfasurate la Islamabad, capitala Pakistanului.Trupul sau neinsufletit se afla in posesia administratiei SUA. Anuntul a fost facut chiar de presedintele american Barack Obama. "Aceasta este o zi istorica pentru poporul american. Osama bin Laden este mort. Le multumim celor care au muncit pentru a obtine acest rezultat. Vom fi nemilosi in apararea cetatenilor nostri. Saptamana trecuta, am decis ca avem suficiente resurse pentru a actiona, si am autorizat o operatiune pentru a-l captura si aduce in fata justitiei pe Osama bin Laden. De mai bine de doua decenii, bin Laden a fost liderul si simbolul retelei teroriste Al-Qaeda, si a organizat atacuri atat impotriva noastra, cat si impotriva prietenilor si aliatilor nostri. Moartea lui bin Laden reprezinta cel mai mare succes al natiunii noastre in demersul de a invinge Al-Qaeda" a declarat presedintele american Barack Obama. Link to comment
Tyropol Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Dupa un schimb de focuri... ... Bin Laden... ...a fost impuscat in cap... ... 1 Link to comment
Dorin17 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Acum am vazut si eu stirea. Ma tem insa ca vor urma represalii din partea al qaeda.. Acest succes este rasunator, dar in acelasi timp trebuiesc ridicate nivelurile de alerta pe toate meridianele lumii, caci la cat de fanaticii sunt astia , sigur vor fi si actiuni teroste. Numai bine! Link to comment
Moderator Marius Posted May 2, 2011 Moderator Share Posted May 2, 2011 Dupa mai bine de 10 ani ... Link to comment
Miadry Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 O veste buna, insa nu cred ca asta va inseamna nici pe departe sfarsitul Al-Qaeda. Link to comment
arcan Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 ...ma minunez...voi CHIAR ati crezut vre-o clipa ca americanii il vaneaza???Pai daca il omorau de la inceput care mai le era motivuatia prezentei in A-stan ??? Ben Laden a fost PAZIT de americani pentru a nu i se intampla ceva rau.El era lupul cel rau care trebuia aratat lumii inainte de fiecare agresiune americana... Daca intradevar l-au lichidat , inseamna ca si-au atins scopurile. 3 Link to comment
serioussam Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 bine zis @arcan, chiar la asta ma gandeam si eu ! ori a fost o simpla inventie ........ si acum au ucis-o ! Link to comment
Dorin17 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ai dreptate Arcan, e un punct de vedere care este foarte plauzibil. Link to comment
VladM Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Mda, deja ma simt mai in siguranta. :ner: Sincer n-am niciun motiv de bucurie. E reusita americanilor, nu a noastra. Dusmanul lor, nu al nostru.Mai degraba i-as vedea pe rusi sarbatorind. Noi ar trebui sa ne vedem de ale noastre... Relatiile militare sunt doar o fatada. Pentru deplasatii aia care umbla dupa o "tara libera" noi suntem niste paduchi. Link to comment
gorigass Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 l-au gasit, l-au impuscat in cap, iar corpul a fost aruncat in mare. Convenabil, nu? Link to comment
maxu08 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 o sa ajunga ca Elvis - toti o sa il vada pe diferite meridiane ale lumii Link to comment
Moderator Cristi Posted May 2, 2011 Moderator Share Posted May 2, 2011 (edited) Nu stiam ca Elvis e asa cautat... Edited May 2, 2011 by Kmcoio Link to comment
Membru cipri83 Posted May 2, 2011 Membru Share Posted May 2, 2011 Culmea dupa zece ani l-au prins pe Osama!si de ce nu au filmat actiunea ca si atunci cand l-au capturat pe Saddam Hussein,sa il arate lumii... si ce tare pe presedintele Americii il cheama Barack Hussein Obama! :ner: Link to comment
attackew Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 (edited) http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/WikiLeaks-Europa-teroristi-Bin-Laden-bomba-nucleara_0_1168083222.html Citez " Un locotenent de-a lui Bin Laden, Khalid Sheikh Mohammed, a ameninţat că Al Qaeda va detona o bombă nucleară în Europa dacă Osama va fi capturat sau omorât, conform unei telegrame Wikileaks." Imi place ca americanii o tot cauta singurii ! Din pacate cred ca si alte tari vor ajunge in vizorul arabilor..Din cate stiu si eu si mam documentat de pe internet americani vor face fata cam tuturor tarilor arabe pana in momentul in care se vor confrunta cu Iranul.Acolo le va fii sfarsitul.Iranienii detin un numar foarte mare de bombe nucleare,biologice,chimice. @ Noxy si noi am trimis trupe prin tarile arabe pentru ai sprijini pe arabi...ai uitat ca Basescu a trimis fregata Regele Ferdinand in Libia ? Stai linistit ca pe nimeni nu uita arabi To be continued......... Edited May 2, 2011 by attackew Link to comment
LEX91SPETSNAZ Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 nu cred ca a fost omorat... am vazut o singura poza cu "trupul neinsufletit al lui Bin Laden", si mi se pare o poza nereusita in photoshop... pe langa asta, ii arunca corpul in mare... MA LASI??? cand l-au prins pe saddam... l-au filmat si parafilmat... l-au aratat peste tot la tv... si acum cand l-au omorat p-asta (care era de cel putin 10 ori mai important decat saddam) in loc sa il arate lumii... repede il arunca la pestisori priviti doar ce diferenta de culoare e intre pielea de pe obraji si pielea de pe frunte... ! Link to comment
attackew Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 (edited) Uitete atent si te vei convinge singur ca este vorba de aceeasi persoana.Prima dovada:barba este identica.A doua dovada:dantura este la fel identica.S-a ascuns atata vreme..era normal ca la un moment dat i se va lua urma si va fi omorat.Si-a meritat soarta ! Acum insa trebuie sa ne asteptam la represalii din partea arabilor... Stim cu toti cred ca destul de bine ca americanii vaneaza petrolul arabilor.In Libia de ce au intervenit cand nu era razboiul lor ? Pentru Petrol evident ! Cineva ii va linistit odata definitiv pe indivizii astia ! Edited May 2, 2011 by attackew Link to comment
LEX91SPETSNAZ Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 ia priveste si poza asta ma rog parerile sunt impartite... intrebarea mea este urmatoarea... daca moartea lui saddam s-a mediatizat atat de mult? de ce exista o singura poza cu bin laden mort? eu cred ca exista o conspiratie la mijloc... la fel cum s-a intamplat si cu atacurile din 11 septembrie... probabil se asteapta la niste atacuri teroriste in curand... si pentru a le justifica, vor invoca moartea lui bin laden ! Link to comment
bellaisastely Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 e aceeasi persoana..aceeasi poza...si modificata in photoshop....ce naibii...si viu si mort sta cu gura aia deschisa... Link to comment
Dorin17 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Dupa ce am vazut pozele respective, tind sa cred ca osama ben laden traieste bine merci, undeva prin SUA, bine pazit de serviciul secret sau de CIA , iar pe piata s-a aruncat o gulguta pentru fraieri! Nu stiu cat de bine l-au "omorat", dar dupa fotografii pare a fi o "facatura". Parerea mea! Link to comment
Soap Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Posturile de televiziune pakistaneze care au difuzat, luni, o fotografie cu faţa parţial desfigurată a unui corp neînsufleţit, prezentat ca fiind, poate, cel al lui Osama ben Laden, au recunoscut că era vorba despre un fals şi au retras-o de pe post. Mai multe posturi private de televiziune au prezentat, luni, această fotografie, precizând, totuşi, că ele nu pot certifica faptul că este vorba despre liderul reţelei teroriste Al-Qaida, ucis în noaptea de duminică spre luni, într-un raid al forţelor speciale americane la Abbottabad, la aproximativ 50 de kilometri nord-vest de Islamabad. " Era, într-adevăr, o fotografie falsă. Ea a circulat, deja, pe Internet, în 2009 ", a declarat Rana Jawad, directorul Biroului din Islamabad al Geo TV, un post de televiziune popular în Pakistan. "Am precizat, difuzând-o, că nu poate fi, pentru moment, autentificată. Ulterior, am putut face verificări şi am retras-o de pe post", a conchis el. Toate celelalte posturi au retras, de asemnea, această fotografie de pe ecrane. Ea arăta faţa însângerată şi parţial desfigurată a unui bărbat, cu o barbă neagră, răvăşită. http://www.mediafax.ro/externe/fotografia-cadavrului-lui-osama-ben-laden-este-falsa-afirma-televiziunea-pakistaneza-8215646/ Link to comment
serhente Garcia Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 .. cred ca e in zona 5.11, joaca table cu omuletul verde de la rosswell =)) La cite "timpenii" au facut americanii si la inconfundabulul stil de a defila cu o "elocventa" care scartzaie din toate tzatzanile, nu are sens sa ne mai batem capul. Vedeti doar recentele luari depozitie fata de Egipt si Libia. Da!! in Libia, Ghadafi este un tiran, dar Asad ce o fi fost? un tiran democratic? Link to comment
Membru georgedi Posted May 2, 2011 Membru Share Posted May 2, 2011 pakistanezii au retras aceasta fotografie recunoscand ca e falsa. l-au aruncat in apa pentru ca mormantul sau sa nu devina un loc de pelerinaj. oricum eu cred ca atata timp cat chestia asta implica cia si sua adevarul-adevarat nu se va afla prea curand sau niciodata. hai sa ne gandim ca inca se mai speculeaza si nu se stie adevarul despre moartea lui JFK Link to comment
Moderator danpin Posted May 2, 2011 Moderator Share Posted May 2, 2011 Haideti sa credem ca americanii au blufat pentru a-l face pe Oasma sa se arate cu o dovada ca este viu. Ar fi o ocazie reala sa il localizeze si sa-l lichideze, nu? Link to comment
alin2770 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 la cate servicii secrete de spionaj/informatii si trupe speciale chiar ar fi trebuit sa treaca 10 ani sa-l lichideze? Link to comment
Recommended Posts