matrix Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Salut, am pierdut talonul de bulgaria, si as vrea sa inmatriculez masina pe romania aveti idee cum se procedeaza in astfel de cazuri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Cristi Posted March 12, 2015 Moderator Share Posted March 12, 2015 Da. Se merge la DRPCIV si se intreaba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted March 12, 2015 Moderator Share Posted March 12, 2015 Citeşte aici: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Vasilencu Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Buna ziua! Am o problema, am pierdut talonul unei mașini înmatriculate pe Bulgaria, am cartea mare a mașini, i am făcut și rarul, dar de un an de zile stau cu ea cu numere roșii, a venit răspunsul din Bulgaria, dar negativ.Ce pot face in cazul asta? La poliție nu mi au dat prea multe sfaturi, nici măcar răspunsul nu l am primit fizic, doar mi l au citit, asta după audiență la comandant. Cică proprietarul din bg. are litigii... Va mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
matrix
Salut, am pierdut talonul de bulgaria, si as vrea sa inmatriculez masina pe romania
aveti idee cum se procedeaza in astfel de cazuri?
3 answers to this question
Recommended Posts